کلا تو مدرسه دوتا دوست دارم اونم رابطمون اونجوری که باید باشه نیست . چند ماه پیشم با یه پسر آشنا شدم خیلی پسر خوبی بود . یه دوتا سه تا اشتباه کوچیک کردم . مثلا یه چند ساعت پیام نمی داد شکایت می کردم یا اگر ناراحتی ای داشتم بهش می گفتم . یه دفعه اومد گفت دو هفته می خوام بهت یه چیزی بگم من دوسال و نیمه سرطان معده دارم و نمی خوام دیگه بیشتر بهت آسیب بزنم . دوستی هم که ندارم از صبح تا شب تنهام . نکنه من مشکل دارم ؟؟؟
ولی خودت بچه ناخواسته نبودی؟ هدفی دارم از این سوال
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
گلم این خیلی خوبه که داری به خودت شک میکنی. نشون میده درک و فهمت بالاست و این یه امتیاز خوب در مورد شما محسوب میشه.
به نظرم اگه میتونی برو با یه مشاور خوب صحبت کن که قشنگ ارزیابیت کنه و بگه مشکل از کجاس
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم