2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ابد خونه بابات بمونی خیلی بهتر از زندگی تو خونه این ادمه مطمئن باش بعد عروسی مشکلاتتون بیشتر میشه ...

میدونم خودمم ارزومه جدا بشم اما از مردم و خانواده خودم اوکی هستم اما اونا

عزیز دلم الان اینه بعد بخوای زیر ی سقف با بچه و.. هم باشی چیکار میخوای بکنی؟؟ این چیزایی که میگی اگ‌ واقعاً اینجوریا باشه، این همسر بشو‌ نیست برات.‌.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

یکی از دوستام شرایط شمارو داشت ،هی گفت خانوادم دق می کنن مردم چی میگن ، زدو تو نامزدی باردار شد عروسی گرفتن زجر کشید کشید اعصابش داغون شد بچه هم بس ک دوا و مرافه بود تو خونه ،عصبیه بچه.نرمال نیس ،از دست کارای بچه اش تو هیچ جمعی نمیتونه شرکت کنه

خلاصه الان بچه لش ۷ ساله شه دلش میخاد جدا زندگی کنه شوهره برا اینکه مهریه ندع میگه نه ولی زجرش میده.یک اوضاعی داره میگه کاش اوایل عقد جدا میشدم خونه ی یه مردی ک زنش مرده سن بالا میرفتم خوشبختر بودم

دعا کن من بمیرم یا اون 

خدا نکنه عزیزم اخه حرف مردم پشیزی ارزش نداره بخدا ک اینجوری خودتو داغون کنی اول سعی کن زندگیتو درست کنی با شوهرت اگر دیدی هیچ جوره نمیشه طلاق بگیر گور بابای حرف مردم..مردم عرضه داشتن زندگی خودشونو درست میکردن

دلم‌شکسته سرشکسته شدم‌تو خانواده و مردم 

فقط خودت مهمی ، نذار تجربه تورو ب اونجا بکشه ک متوجه شی ک خودت مهمی همچی میگذره ، سفت و سخت وایستا جدا شو

اگر شرایطشو‌داری یه درامدی برا خودت جور کن یه شغلی .بخاطر خلطرجمعی خانوادت و جامعه و فرهنگ بدی ک رواج داره اروم سربزیذثر برو بیا 

قوی باش

میدونم

خب؛ پس حرف مردم برات مهم نباشه چون بعد ازدواج با ی بچه بخوای برگردی سرکوفتشون بیشتر خواهد بود و حرف‌ها و نگاه‌های سنگین‌تری رو باید تحمل کنی.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...