2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از بچها دوران مدرسمون بود روی شاهرگش گوشت اضافه آورده بود اون موقع ما 14 15 ساله بودیم یعنی این بچه چندسالگی اینکارو کرده که خوب شده بود و گوشت اضافه آورده؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یکی از بچها دوران مدرسمون بود روی شاهرگش گوشت اضافه آورده بود اون موقع ما 14 15 ساله بودیم یعنی این ...

بعضیا به خاطر مشکلات خانوادگی یا چیزای دیگه از همون خردسالی افسردگی میگیرن... یه دوست دارم هر روز یه جای جدید اظافه میشه از خود زنی هاش....

قصد دارم کسی رو بترسونم نمیدونم با چی میبندن

بعضیا به خاطر مشکلات خانوادگی یا چیزای دیگه از همون خردسالی افسردگی میگیرن... یه دوست دارم هر روز یه ...

من ازش پرسیدم گفت خودکشی کردم آخه یه بچه؟؟ زخم دیروز امروز نبود که...یعنی الکی فقط دست ببندین یا واقعا اینکارو کنید؟؟؟ کلا هردوش کار جالبی نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من ازش پرسیدم گفت خودکشی کردم آخه یه بچه؟؟ زخم دیروز امروز نبود که...یعنی الکی فقط دست ببندین یا واق ...

آره من با بچه نه ساله صحبت می‌کردم میگفت میخوام برم خودمو بندازم پایین از دست پدرش

اگه اون موقع نمیوردمش دو هفته پیش خودم شاید اوضاع الان این نبود

نه فقط الکی میخوام، تنها راهه یجورایی

شخص من نه ولی در کل آره

شخص من نه ولی در کل اره یعنی چی؟😂

ببین چون بخیه میخوره با باند میبندن، ولی جای بخیه میمونه، اما اینکارو هیچوقت هیچوقت نکن، میخوای کسیو بترسونی یابگی بخاطرت خودکشی کردم؟ جز اینکه در نظر اون فرد یه آدم ضعیف و روانی به نظر بیای هیچی نیس.اینکارا نهایت یه نصفه روز جلب توجه کنه یا فکر طرفو درگیر کنه.

درجهانی دیگر،شاید…
شخص من نه ولی در کل اره یعنی چی؟😂 ببین چون بخیه میخوره با باند میبندن، ولی جای بخیه میمونه، اما ای ...

یعنی من قرار نیست همچین کاری کنم ، داریم واسه کسب نقشه میکشیم این کارو کنه

ولی خب.. لاقل نمیترسونش که دست از این بی شخصیت بازی هاش برداری؟ یکم عوضی نباشه 

بفهمه مثلا به خاطرش چی کار میکنه