2777
2789
عنوان

من بدذاتم؟؟؟؟؟

382 بازدید | 18 پست

بچه ها  شوهر منو و برادرشوهرم تو یه مغازه شیرینی فروشی شریکند  در واقع پول از شوهر منه و کار از برادرش  بعد ۳۰درصد هم از درآمد شریکه (همون سی درصد سود)  هروقت مغازه کم‌میاره مثلا ۱۷ میلیون این برج برادرش بدهکار شده ینی مثلا فرض کنید ۶۰تومن ضرر دادیم و ۱۷تومن ازین ۶۰تومن سهم ضرر برادرشه   بعد شوهرم ی سیسمونی داره ک مال خودش تنهاست این ضرر رو ازین جیب میده حتی سهم اونو!  ولی ماه بعد ک‌مثلا سود کنیم از پولش کم میکنه  تازه خورد خورد چون هیچوقت پس انداز نداره برادرش!  امروزشوهرم گفت از حساب مشترکمون ۵تومن بریز ک‌چک دارم منم گفتم اون پس اندازه و از شریکت بگیر چرا درصد ضرر شو همون ماه ازش نمیگیری آخه  اون و زنش برا خودشون انواع اقسام ولخرجیا رو دارن اونوقت ما از مغازه دیگه مون میزنیم ک چک پاس کنیم  حالا بمن میگه بدذات   نظر شوهرم برام مهم نیست چون اشتباهه تفکرش تو این مسائل حق نیست داره در حق زندگیمون کوتاهی میکنه!  فقط میخوام بدونم من ناحق میگم؟؟؟  یکساله ک این اوضاع هست..و من خ حس بدی دارم ...

ار یکم ذاتت خرابه   

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش آخه 🥺

شوخی کردم حق با تو هست .مردا همه این جور هستن شوهر منم همش در حال سرویس دادن به خانوادش هست 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

بنظر من خودت برو توشیرینی فروشی این برادر بازیا عاقبت نداره یام کلن جم کنین بفروشین سهم اون اقارو بدید برین سیسمونیتونا  بهتر کنید

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
بنظرم سهم شیرینی فروشی بفروش به برادرش  شراکت خیلی بد

خ حیفع بدیم ب اون‌شوهرم تموم زندگیشو گذاشته پاش...دعا‌کن بره فقط راحت شیم 

خیر نبینه انقد ناحقه