تازه دوماه بود افسردگیمخوب شده بود و هرشب خداروشکر میکردم کحال روحی بهتری دارم و کسی زیاد تحقیرم نمیکنه اما امروز ...تحقیر شدن خیلی بده مخصوصا از طرق کسی ک خیلی دوسش داری خار شدم بچه ها...دلم ترکیداز غصه خیای گریه کردم با خدا قهرم این رسمشنیست هرباراینطوری حال منو میگیره مگ من چیکار کردم بخدا قبلا میگفتم چقدر ظالمم ولی الان میگم مظلوم تر من نیست دلممر از نفرت شده و عصبانیتن و ناراحتی
بنظرتونقهر بودن و از دست هدا ناراحت بودن فایده ایم داهره؟
نه اصن برا خدا اهمیت نداره
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
بنظرتونقهر بودن و از دست هدا ناراحت بودن فایده ایم داهره؟
ن فقط خودت عذاب میکشی اصلا میشه باخدا قهر کرد تویی ک نفس میکشی الان و قلبت میزنه همش لطف خداست چجور قهر کردی با خدا
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......