2789
عنوان

راننده

104 بازدید | 4 پست

ماشین گرفتم معطلم کرد ۷دقیقه منتظر موندم سرکوچه

اومده ب روش آوردم بعد خود تپسی نوشت آیا از کولر راضی هستین یا خیر 

گفتم تپسی داره کولر رو میپرسه مجبور شد کولر بزنه بعد غرزد دیروز خ گرم بود امروز خنک‌تر گفتم من ک گرممه 😜

ولی خدایی میخای کولر نزنی نزن منم میزنم راضی نیستم از کولرش 

چ خوبه خود نرم افزارش گفت واس کولر 😂

یه بار اسنپ گرفتم همیشه میگرفتم و اکثرا راضی ام ولی این بار یارو خاب بود باخانوادم بودم بعد خودش گفت بخاطر خرج زندگی مجبوره شب تا صبح نگهبانه روزها اسنپ من مثه سگ ترسیده بودم تصادف نکنیم همش از اینه نگاش میکردم انقد نگاش کردم ک اینه رو داد بالا... پیاده شدیم براش کلی نارضایتی زدیم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه بار اسنپ گرفتم همیشه میگرفتم و اکثرا راضی ام ولی این بار یارو خاب بود باخانوادم بودم بعد خودش گفت ...

من واس همشون یا ۹یا۱۰ میزنم ولی این مورد شما چون خطر جانی داشت حق داشتین

من واس همشون یا ۹یا۱۰ میزنم ولی این مورد شما چون خطر جانی داشت حق داشتین

اولش دلم سوخت ولی بعدش گفتم خوب میتونسی دو سه ساعت بخابی بعد بیایی من چ گناهی کردم ک تاوان خرج زندگی تو رو بدم من خودم چندتا مریضی دارم فقط یه تصادف کم بود... طرف ماهی 10_12 تومن رو از نگهبانیش میگرفت ولی خب میگفت جواب نمیده

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه