2777
2789

اول بگم که من چادر میپوشم بیرون پس بنابراین با لباس نمیتونم تیپ بزنم😂

ابروهامم فعلا نمیتونم بردارمم (اجازههههه نمیدنن😭😂😁)

بیرون میرم ضدافتاب و رژ لب میزنم

توی خونه ام ابرسان و تونر و ضد جوش و ضد لک دارم

دیگه چه چیزایی نیازه؟؟؟

چجوری بیرون خیلی خوب بنظر برسم؟؟؟

چجوری ۶۰سالگی جوون بمونم 😂😁

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

این قرصای خوشبو کننده دهان خوبن بخرم؟؟؟

موهام فرن همیشه روغن زیتون میزنم بعد حمام چون موهام خیلی خیلی خشک و داغوونن ایده ندارین شما؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا یه خط چشم معمولی یا مداد چشم هم بزن 

هم گشنگ میشم😁

یه اکستنشن مژه کلاسیک انجام بده  یع تینت بخر ب جایه رژ استفاده کن خیلی چهره ات نچرال و جذاب می ...

مژه هام پرن احتیاجی ندارم

مرسی😚😁

این قرصای خوشبو کننده دهان خوبن بخرم؟؟؟ موهام فرن همیشه روغن زیتون میزنم بعد حمام چون موهام خیلی خی ...

عزیزم برا موهات روغن نارگیل بزن منم موهام فر ،وز و خشکن با این روغن عالی میشن

شما ک محجبه هستید روسریا خوشگل بخرید یا ساق دستای قشنگ از این گیره ها هستن میزنن زیر روسری خیلی خوشگلن تو استایلتون استفاده کنید خواهرم مثه شما محجبه اس  از اینجور چیزا استفاده میکنه وقتی میبینمش هوس میکنم منم مثه اون شم😂😍

عزیزم برا موهات روغن نارگیل بزن منم موهام فر ،وز و خشکن با این روغن عالی میشن شما ک محجبه هستید روس ...

ممنون گلم روغن نارگیل امتحان میکنم

گیره میزنم اره ولی ساق دست اصلا دوس ندارمم😂😂ی جوریه