2821
2789
عنوان

لازانیا

166 بازدید | 22 پست

خانما ی بسته لازانیا برای سه تا آدم بزرگ و دوتا بچه کافیه؟ 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی به خوراکتون داره فکر نکنم🙆🏻‍♀️

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

[QUOTE=290131859]اره در پر ملات درست کن[/QUOTE

ملات زیاد میریزم در کنارش مرغم درست میکنم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ی بسته و نصفی  فکر کنم ۲ تا پیرکس بشه

توی قالب میخام درست کنم قالبم گرده

ما ۷۵۰ گرم رو برای ۶،۷ نفر درست میکنیم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بستگی داره چقدر بخور باشن و کنارش غذای دیگه ای هم باسه یانه مثلا برای خانواده ما اگه کنارش چیزی نباش ...

کنارش مرغم گذاشتم ولی فکر کنم کسی نخوره😂😂😂

چندگرمی؟ 500گرمی بله مواد داخلشو پر بریز من سیب زمینی ریز سرخ میکنم زیاد داخلش میریزم با ذرت، گوشت ...

اره 500گرمی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز