2777
2789
عنوان

ظلمی که در حق خودم و بچهام کردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 60 پست

عزیز دلم توکل کن بر خدا.این که قرص هم میخوردی یعنی اینکه خدا خواسته و خواست خدا بالاتر از همه خواسته هاست.خدا خودش بهتر صلاح بنده شو میدونه.فکر کن داری وارد یه امتحان میشی.بگو خدایا من تسلیم اراده توام تو هم خودت کمک کن.خدا بنده اشو تنها رها نمیکنه.

البته که این بچه شیرینی زیادی وارد زندگیت میکنه و سال بعد همین موقع میگی چقدر به حضور این بچه تو زندگی نیاز داشتم.مثل من که سومی را در بدترین شرایط جسمی باردار شدم ولی الان میگم چقدر خوب که دارمش.فقط توکل کن به اون بالا سری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جیزی بگم بخدا من شرایطم برای بچه اولم افتضاح بود پشت بندش دومی رو هم باردار شدم  سخت بود خ ...

دقیقاااا ما.ببین یه جوری درا به رومون باز میشه اصلا باورم نمیشه.دقیقا بعضی وقتا مثل این فیلما میشه انقدر که معجزه واره

دیگه شده و نمیشه کاریش کرد همیشه ناخواسته ها هم خوشکل ترن هم روزی زباد دارن انشاله خیره انشاله خدا روزی شو هزار برابر برات بفرسته و خوش قدم باشه و باعث شادی،و نشاط 

بچه تنها خوب نیست منم یکی دارم الان ۸ سالشه بقیه رو می بینه خواهر و برادر دارن من خودم دلم به حالش میسوزه یکسره باید خودش تنهایی بازی کنه چقدر،ببرمش بیرون هرچی بزرگ تر میشه امکانات کمتر هست براش اگه به خواهر،یا برادر داشت خیلی خوب بود 

اون هم خواهرم هم برادران هر کدام ۳ تا رو،دارن 

خوب کردی به بقیه ش دیگه فکر نکن 

انشاله یه بچه سالم و صالح باشه براتون

روزی بچه ها فرق داره سردومی تا سه ماه اول بارداریم  بیکاربود ، انقد گرسنم میشد ضعفم میزد ولی م ...

من مشکلاتم با شوهرم خیلی زیادن

امیدوارم که درست بشه با یه بچه و بچه تو شکم اومدم خونه بابام

نه اورژانسی

من مشکلاتم با شوهرم خیلی زیادن امیدوارم که درست بشه با یه بچه و بچه تو شکم اومدم خونه بابام نه اور ...

دیگه ی ذره کوتاه بیا ببین درست میشه

سرهر چیزی بحث نکن، یه بحثی رو کشش ندهانشالله ک کم کم درست بشه

یه جیزی بگم بخدا من شرایطم برای بچه اولم افتضاح بود پشت بندش دومی رو هم باردار شدم  سخت بود خ ...

امیدوارم واسه منم همه چی خوب بشه

با دوتا بچه اومدم خونه بابام شوهرم هم عین خیالش نیست

دقیقاااا ما.ببین یه جوری درا به رومون باز میشه اصلا باورم نمیشه.دقیقا بعضی وقتا مثل این فیلما میشه ا ...

اره بخدا

خدا خیلی بزرگه خیلی

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
کاش همه چی درست بشه

عزیزم اگه مسئله ات مالیه قطعا و حتما شک نکن که خدا روزیشو میده.اصلا فکرشم نکن.اصلا بسپار به خدا بگو خدایا بنده خودته خودت هواشو داشته باش.خدا پول همه چیشو میرسونه.

اگه مشکلت موارد دیگه اس بازم همینطور.خیلی وقتا واقعا فرزند جدید درهای برکت و خوشبختی و روزی را به روی ادم باز میکنه.بخصوص لین هدیه های خدا.

امیدوارم واسه منم همه چی خوب بشه با دوتا بچه اومدم خونه بابام شوهرم هم عین خیالش نیست

الهی بمیرم برات

خدا بزرگه انشالله هرچی خیره سر راهت بیاد

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
دیگه شده و نمیشه کاریش کرد همیشه ناخواسته ها هم خوشکل ترن هم روزی زباد دارن انشاله خیره انشاله خدا ر ...

دقیقا مثل من منم یه بچه ۸ساله دارم همیشه میگه مامان یه داداش برام بیار ولی من دلم نمیخواد یه جورای میترسم  

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴