2777
2789
عنوان

استراحت

52 بازدید | 5 پست

یچها دیروز دکتر گفت استراحت کن  بخاطر لک بینی ....یه بچم ۴ سالشه هم دارم دم دقیقه دستور میده  ماشیینم بیار توپم بیار  وسایلام بیار ...  خو باید ناهار بپزم .... رختخواب مرتب کنم جارو بکشم   ...لباس بشورم  اینا انجام بدم اشکال داره؟؟اینجا هم کسی نیس کمکم بده مامانمم مریضه  شوهرم صبح میره شب میاد  الان خونمون همچی کثیف شده  سختمه🤮🤮

اولا که پسرت باید مستقل باشه من دخترم دو سالشه کارهاشو خودش میکنه حتی اب هم خودش میره میخوره.

دوما اینکه تمرکزت رو از بهم ریختگی خونه بردار. اولویتت درست کردن غذا باشه. شوهرت که میاد جارو کردن و مرتب کردن رو بسپار بهش. تا غذا اماده میشه اروم ظرف هات رو بشور.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اسم استراحت میاد یاد بارداریم میفتم ک چ روزای سخای بود برام

فقط برا دستشویی رفتن اجازه بلند شدن داشتم

دخترم همه جا رو کثیف کرده بود دیوارا رو ماژیک و خودکار کشیده بود🤕

فقط چشمم میبستم ک حرص نخورم

غذا هم همسرم اماده میکرد

کلا اگ استراحتی ب چیز دیگه فک نکن این روزا میگذره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️