2777
2789
عنوان

زناشویی

649 بازدید | 27 پست

دوستان رابطه ی زناشویی ماهی یکبار  برای زن و شوهری که یکی زیر ۳۰ سال و دیگری ۳۵ سال داره نرماله؟؟متاسفانه شوهرم تو خواب ..... میشه ولی با من کاری نداره،از نظر ظاهر و نظافت هیچ مشکلی ندارم تناسب اندام هم دارم ولی ماهی یکبار باهمیم اونم به اصرار من.خودشم ادعا میکنه من و خیلی دوست داره.این نرماله؟؟؟؟ 

خیر

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نه نرمال نیس

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر من بعضی وقتا هر شب و بیشتر اوقات یک شب در میون دیگه از دستش خسته شدم دو شبه خونه راش ندادم امشب پیام داده بلاکی میرم شکایت میکنم برا بچه دیگه حالم ازش بهم‌میخوره 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
میدونستید رابطه جنسی فقط به زیبایی و خوش اندامی نیس؟ پس نگید خوشگلم و خوش اندامم ولی.... یکم بیشتر ...

دوست عزیز از نظر اخلاقی مشکلی نداریم.از وقتی دخترم به دنیا اومده رابطمون کمتر هم شده یعنی از وقتی عروسی کردیم که ۸ سال هست هر بار من درخواست میکردم بهونه میاوورد با اینکه وقتی کنارم می‌خوابه و باهام تماس داره ظاهرش تغیر میکنه ولی کاری بامن نداره.انگار جلوی خودش و میگیره نمیدونم دردش چیه