2777
2789
عنوان

ای وی اف

4291 بازدید | 45 پست

سلام عزیزان گفتم از مراحل ای وی اف بگم شاید کمکی به دوستانی که ای مرحله می خواهم انجام بدن باشه 

من شیراز پیش دکتر زهرا شمالی که کارش عالیه تو نت سرچ کنید خودتون میفهمید مشکل من ذخیره تخمدان و پایین بود و همسرم اسپرمش حرکت نداشت 

من از مهر نوبت گرفتم نوبتم شد برای 23اسفند خیلی دکتر خوبیه بار اول که رفتم برای من وهمسرم دارو تقویتی داد تا آزمایش های منو همسرم آماده بشه که هزینش کلن شد 3تومنی آزمایش ها شدن 1500هم دارو هاو ویزیت با سنو 300در میاد بار دوم که رفتم همه چی نگاه کرد گفت باید ای وی اف کنم دوتا مرکز نشونم داد کلینیک ثمر که کنار خودشه که خصوصی هست با بیمارستان مادر کودک که دولتی هست من کلینیک ثمر رفتم خیلی ازش راضیم بار دوم که رفتم که گفتم دوم پریودی بیا اونجا بهم آمپول داد از دوم پریودی یکی تو پا یکی تو ناف تاششم پریودی که آمپول تو بازو هم اضافه میشه روز هشتم باید میرفتم پیشش البته بگم ها آمپول هاش بدون بیمه یه شیش تومنی میشن اما با بیمه یه سه تومنی میشن تا تخمک کشی رو هستم که رفتم گفت روز چهاردم پریودی بیا دوباره آمپول ها گفت بزن رو چهاردهم رفتم برای تخمک کشی که هزینش 18میلیون هست با فریز اسپرم یه 23تومنی درمیاد از من 9تخمک کشیدن که 5نا تخمک سالم بودن از کلینیک ثمر خیلی راضیم خیلی خیلی تخمک کشی اصلا درد نداره بیهوش میکنن حالیت نمیشه گفت برو روز دوازدهم پریود بعدی بیا برای سنو سه بعدی که من دوهفته گذشت رفتم گفت همه چی خوبه عالیه من پنج تا جنین دارم دوبسته شون کردن یه سه تایی یه دوتایی گفت دارو برای انتقال میدم برو نهم پریود بعدی بیا که دارو ها آمپول تو ناف هست با ویتامین دی ویتامین امگا اسید فولیک که شدن چهار تومن بدون بیمه با بیمه 500گزفتم شون من بیمه ام روستایی تازه بیمه دیگه داشته باشی کمتر 500تومن میشه هنوز منتظرم پریود بشم  که دارو ها مو شروع کنم ان شاالله که جواب میگیرم خانوم دکتر شمالی خیلی مهربونه هم خودش هم دستیارانش خودت برین میفهمین برام دعا کنید بعد هشت سال نازایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراحل دشواری بود، پولش به کنار  تحمل دردشو ندارم

ان شاالله زودتر مامان میشی عزیزم 😘

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
بستگی داره عزیزم خصوصی خیلی پول می خواهد اما دولتی خیلی کمتر بستگی به بیمارستانی که میری داره 

مثلا بیمارستان مادر کودک تخمک کشی با بیمه شاید 8تومن هم نشه انتقال هم 4تومن کلش اما خصوصی کلینیک ثمر رو سی تومن انتقال فریز تخمک کشی هس

عزیزم میشه در مورد آمپول توی ناف توضیح بدی 😖چطوریه 

آمپولو دقیق میزنن توی سوراخ ناف؟

من با گفتنش هم حالم بد میشه خیلی به نافم حساسم اصلا نمیزارم کسی دست به نافم بزنه چندشم میشه حالم بد پیشه

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
بستگی داره عزیزم خصوصی خیلی پول می خواهد اما دولتی خیلی کمتر بستگی به بیمارستانی که میری داره 

اره ولی خب در کل می‌ترسیم این همه هزینه بدیم و نشه یه خانومی بنده خدا شش بار ای وی اف کرده بود 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
عزیزم انشالله بزودی تاپیک نی نی دار شدنتو بزنی

ان شاالله برام دعا کنید من هر چی داشتم خرج کردم تو راه های دور دراز منم پول نداشتم که بگم پولدارم ها نه اما گفتم جایی خوبی برم حداقل مشکلی دارم بیشتر رو اسپرم کار کنن چون جنین شناس آقایی اسلامی کارش حرف ندارع

عزیزم میشه در مورد آمپول توی ناف توضیح بدی 😖چطوریه  آمپولو دقیق میزنن توی سوراخ ناف؟ من با گ ...

عزبزم هر سختی آسونی هم داره هیچ که مثل من نبود من تو عمرم شاید سالی یه بار آمپول نمیزدم اما بخاطر بچه حاضرم جون هم بدم آمپول تو ناف اصلا درد ندارع حتی دیدی مورچه نیش میزن درد داره اینقدر هم درد ندارع تازه خیلی خیلی باریکه کوتاه سرش حالیت نمیشه اما امان از آمپول پا وبازو درد داره اما می ارزه که حامله بشی