سلام عزیزان گفتم از مراحل ای وی اف بگم شاید کمکی به دوستانی که ای مرحله می خواهم انجام بدن باشه
من شیراز پیش دکتر زهرا شمالی که کارش عالیه تو نت سرچ کنید خودتون میفهمید مشکل من ذخیره تخمدان و پایین بود و همسرم اسپرمش حرکت نداشت
من از مهر نوبت گرفتم نوبتم شد برای 23اسفند خیلی دکتر خوبیه بار اول که رفتم برای من وهمسرم دارو تقویتی داد تا آزمایش های منو همسرم آماده بشه که هزینش کلن شد 3تومنی آزمایش ها شدن 1500هم دارو هاو ویزیت با سنو 300در میاد بار دوم که رفتم همه چی نگاه کرد گفت باید ای وی اف کنم دوتا مرکز نشونم داد کلینیک ثمر که کنار خودشه که خصوصی هست با بیمارستان مادر کودک که دولتی هست من کلینیک ثمر رفتم خیلی ازش راضیم بار دوم که رفتم که گفتم دوم پریودی بیا اونجا بهم آمپول داد از دوم پریودی یکی تو پا یکی تو ناف تاششم پریودی که آمپول تو بازو هم اضافه میشه روز هشتم باید میرفتم پیشش البته بگم ها آمپول هاش بدون بیمه یه شیش تومنی میشن اما با بیمه یه سه تومنی میشن تا تخمک کشی رو هستم که رفتم گفت روز چهاردم پریودی بیا دوباره آمپول ها گفت بزن رو چهاردهم رفتم برای تخمک کشی که هزینش 18میلیون هست با فریز اسپرم یه 23تومنی درمیاد از من 9تخمک کشیدن که 5نا تخمک سالم بودن از کلینیک ثمر خیلی راضیم خیلی خیلی تخمک کشی اصلا درد نداره بیهوش میکنن حالیت نمیشه گفت برو روز دوازدهم پریود بعدی بیا برای سنو سه بعدی که من دوهفته گذشت رفتم گفت همه چی خوبه عالیه من پنج تا جنین دارم دوبسته شون کردن یه سه تایی یه دوتایی گفت دارو برای انتقال میدم برو نهم پریود بعدی بیا که دارو ها آمپول تو ناف هست با ویتامین دی ویتامین امگا اسید فولیک که شدن چهار تومن بدون بیمه با بیمه 500گزفتم شون من بیمه ام روستایی تازه بیمه دیگه داشته باشی کمتر 500تومن میشه هنوز منتظرم پریود بشم که دارو ها مو شروع کنم ان شاالله که جواب میگیرم خانوم دکتر شمالی خیلی مهربونه هم خودش هم دستیارانش خودت برین میفهمین برام دعا کنید بعد هشت سال نازایی