2777
2789

سلام به همگی، من چند ساله دنبال دکتر برای ترمیم بینیم میگردم، با یه دکتر وقت عمل گرفته بودم که یکی دو مطب دکتر شهجردی رو بهم معرفی کرد. اگر باهاش عمل داشتید یا کسیو میشناسین که عمل کرده باهاش لطفا بگین. من خیلی دو دلم چون تو مطب نشستم و کاراشو دیدم نصف کاراش عالی بود نصف دیگش اومده بودن کورتن بزنن…

من که وقت دکتر هم گرفتم تهران اما باز کنسل کردم انقدر تو اینترنت سرچ کردم و زیر و رو کردم نی نی سایت رو،دکتری ندیدم که ناراضی نداشته باشه متاسفانه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشكل الانتون چيه؟

واقعا نياز به ترميم دارين يا خودتون نميپسندين؟

مثلا من دوستم تيپ بينيش خيلي بد شده بود رفت دكتر فقط هزينه بيمارستان گرفت و فقط تيپ بيني شو عمل كرد 

واقعا نياز به جراحي ترميمي داشت

مشکل فعلیت چیه ک میخای ترمیم‌کنی؟و سوال بعدیم‌اینه ک برگردی ب عقب عمل میکنی؟

نوک بینیم کج و تیز شده شدیدا. بینی اولیه ام خیلی قشنگتر از الانمه. همه همینو میگن. من یه قوز داشتم از نیم رخ واسه اون عمل کردم. دکتره ۲/۳ بینیمو قضروفاشو برداشته هیچی نداشته. عکسای قبل و بعد و ببینی وحشت میکنی. البته عمل متل ۱۸ ساله پیشه.

نوک بینیم کج و تیز شده شدیدا. بینی اولیه ام خیلی قشنگتر از الانمه. همه همینو میگن. من یه قوز داشتم ا ...

قبلا كار خراب دكتر ها زياد بود

الانم خوب تحقيق كن ببين كدوم دكتر پيوند غضروف رو خوب ميزنه 

فرم بيني هايي كه در مياره باب سليقه شماس برو پيشش

نميدونم چرا اينقد غضروف برميدارن از بيني 

بيني منم غضروف زياد برداشتع نوك بينيمم گرد دوس داشتم تبز در آورده ولي خب برا من رفته رفته بهتر شده اولش خيلي زشت بود

الان يكساله من عمل كردم الان خوب شده

مثلا بيني نيوشا ضيغمي رو بعد ترميم خيلي  خوب كردن منتها ميگن اون دكتر هم فقط برا ادماي مشهور انقد با دقت كار ميكنه 

ترميم خيلي سخت تر از جراحي اوليه هست

مثلا بهنوش بختياري ترميم هم نميره يا خيلي از بازيگراي خارجي هم ترميم هم نميرن

مشكل شمام اگه لا فيلر اينا حل ميشه سعي كن با اين چيزا حل كني اگه حل شدني نبود برو ترميم اونم دكتر حاذق

قبلا كار خراب دكتر ها زياد بود الانم خوب تحقيق كن ببين كدوم دكتر پيوند غضروف رو خوب ميزنه  فر ...

کی بینی شمارو عمل کرده؟ و اینکه تو‌گروه شهجردی هستین منم اد‌کنین لطفا؟

مثلا بيني نيوشا ضيغمي رو بعد ترميم خيلي  خوب كردن منتها ميگن اون دكتر هم فقط برا ادماي مشهور ان ...

فیلر برای بینی ترمیمی احتمال خیلی زیاد نکروز داره، محض اطلاع برای اونایی که بینیشون ترمیمی هست گفتم. چون من دنبال شکایت و این حرفا بودم، نکروزی فیلری زیاد دیدم.