2777
2789
عنوان

دوست

123 بازدید | 17 پست

سلام من ی دوستی دارم تو خوابگاه. این اخلاقش خوب نیس واقعا. مثلا یهو میره کمدم و باز میکنه و میگ نمک تو بگیرم؟ از نباتت استفاده کنم؟ 

اصلا مایع ظرفشویی نگرفت. برای من و استفاده میکنع. چی بهش بگم؟ قیافم یجوری میشه ولی خودش و میزنه ب خنگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد حساسه ک... ی چیزی بگی سریع ناراحت میشه. حیف ک باهاش هم اتاقی ام وگرنه خودم و ازش جدا میکردم

بهش بگو فلانی سری بعد تو مایع بگیر دوتایی استفاده کنیم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

انقد حساسه ک... ی چیزی بگی سریع ناراحت میشه. حیف ک باهاش هم اتاقی ام وگرنه خودم و ازش جدا میکردم

وای ب جهنم ولش کن بزار ناراحت بشه 

اینجوری خودتو فدای بقیه میکنی تهش همون دوست میگ خوب میگفتی بهم مگ برای خودت ارزش قائل نیستی 

ترک هستش

تا جایی که میدونم ترکا زودرنجن و از بی احترامی بدشون میاد...

خودش میدونه شاید شما خوشت نیاد اما باز اینکارو میکنه اینو مطمئنم‌...

بنظرم برای کمدت قفل بگیر و حتی گلاب به روتون دستشویی هم رفتی قفل کن

و یجورایی بهش رو نده...

کم کم خودش متوجه میشه...