2777
2789
عنوان

وای اینو😂😂😂😂

148 بازدید | 11 پست

اگه پول ندارید تخم مرغ بخرید

تشریف ببرید سر درخت از لونه ی پرنده ها تخم هاشون رو بردارید و نوش جان کنید...

بجای مرغ هم میتونیم با چندتا شاخه تیرکمان درست کنید کفتر و گنجشک شکار کنید....

لعنتی تاپیک زده با ذوق ک بجای گوست از قلم گاو استفاده کنید 😑😑😑

بجای روغن هم لابد وازلین باید بزنیم😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بنده خدا ک مسبب گرون شدن گوشت ک نیست

حتما خودش هم این شرایطو تجربه کرده گفته راه حلمو بگم کسی استفاده کنه

یکم مهربونتر بخورید کاربرارو •__•

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

یاد اونی افتادم که پارسال پریسال میخواست صابون درست کردن یادمون بده بعد دید همه استقبال کردن گفت فردا بیاید یادتون بدم عدس و لوبیا بکارید 🤧😂خورشت درست کنید 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یدفع یاد اون خانم مذهبیه افتادم که میگفت من برا اینکه گناه نکنم با دستکش به دوس پسرم دست میدم یکیم نوشته بود اگه دست دادن با دستکش حلاله رابطه ام با کا. ندوم حلاله

تمام حواسم هست تا شمارا نرنجانم،چون من مسافر خاکم شمارا نمیدانم.

ای بابا اونک منظور بدی نداشت بنده ی خدا چرا اینکارو میکنید اخه 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

جای پیاز چه کنیم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای امضات 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم ...

فداتشم عزیزززم♥️

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
خدا نکنه ان شاءالله حاجت روا بشین ❤❤🌹🌹 سالم باشین تا آخر عمر 🤲

ممنونم همچنین شما♥️

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤