2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا وام گرفتم  که با سودش قسطشو میدم

چند وقت بانک بود وام دادن؟ 

نه ما با سودش نمیخوایم وام بدیم از جیب میخوام وام بدیم 

بنظرت سپرده خوبه یا نهاگه از سود استفاده نکنیم

من سپرده گذاشتم از سودش هر ماه هر چقدر بتونم سکه پارسیان میخرم مثلا ۵۰۰سوتی یه وقتهایی ۳۰۰سوت یا کمتر یا بیشتر اینطوری پولم از ارزش نمیفته چون از سودش سکه خریدم چون با سپرده من مثلا ۱۰۰میلیون میتونم چکار باهاش بکنم 

چند وقت بانک بود وام دادن؟  نه ما با سودش نمیخوایم وام بدیم از جیب میخوام وام بدیم  بنظر ...

بعد ۴ ماه وام دادن 

اگه میتونی با پولت کار کنی یا اونقدری هست که بتونی مثلا ملکی زمینی چیزی بخری اصلا سپرده نکن 

من متاسفانه قبلش پول داده بودم دو نفر که برام کار کنن که ضرر کردن و ....

دیگه نمیخاستم اعتماد کنم و در نهایت تنها راهی که داشتم سپرده کردم 

بعد ۴ ماه وام دادن  اگه میتونی با پولت کار کنی یا اونقدری هست که بتونی مثلا ملکی زمینی چیزی بخ ...

یه میلیارد هست ولی هیچی، داخل شهر مون نمیشه مسکن مهرم شده دو نیم میلیارد زمین سه میلیارد 

یه میلیارد هست ولی هیچی، داخل شهر مون نمیشه مسکن مهرم شه دو نیم میلیارد زمین سه میلیارد 

الان یک میلیارد سودش تقریبا ۲۰ ملیونه 

باید حدااقل۴ ماه پولو بخوابونی که شاید ۲۰۰ وام بدن 

تو این مدت هم تقریبا صد ملیون سود ضرر میکنید 

باز خود دانی 

من مبلغم زیاد نبود اگه اینقدر بود شاید بانک نمیزاشتم

الان یک میلیارد سودش تقریبا ۲۰ ملیونه  باید حدااقل۴ ماه پولو بخوابونی که شاید ۲۰۰ وام بدن  ...

من فکر میکردم اندازع پولم وام میدن حداقل بتونم یه واحد مسکن مهر بخرم بدم اجاره