2789
عنوان

من چیکار کنم

68 بازدید | 5 پست

شوهرم از عید همش بهانه می‌کنه گرمه گرمه. میره تو پذیرایی می‌خوابه پنجره ها رو باز میزاره. منم سرمایی ام منطقه ما سردسیره تو اتاق میخوابم. رابطه هم شکر خدا نهایت ماهی دوباره. از اول ازدواج همینطور بود. سردمزاجه.کلی دکتر رفت. دارو خورد . خلاصه خوب نشد که نشد. به مدتی هم هست سر دخالت های خانواده اش تو خونه بحثه. امروز سر یه موضوعی دعوا کردیم. برگشته به من میگه میدونی چرا ازت جدا میخوابم و رابطه نمیخوام چون لباس باز نمیپوشی به خودت نمیرسی آرایش نمیکنی. تو زن نیستی مثل زنا نیستی منم دلم نمیکشه کنارت بخوابم. میدونم همش حرف مفته وگرنه من دو سال اول زندگیم هر کااااری کردم تا این سردمزاجیش درست بشه ولی انگار نه انگار. ندید منو هیچوقت. تو ظاهر قربون صدقه ام میره پیام عاشقانه میده خرجی میده ولی زندگی زناشوییمون افتضاحه. مادر خدا نشناسش هم همش دعوا میندازه تو خونمون و جو رو بدتر میکنه. دیگه حالم از خودم بهم میخوره. میگه دوست داری بیا بخواب پیشم نمیخوای نیا ولی من چقدر برم سمتش. به خدا همین ماهی دوبار رابطه رو هربار من میرم جلو. دیگه دارم روانی میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو مشاوره...هر دوتون نیاز دارید روی خودتون کار کنید..

نمیاد. نمیاد. میگه خودت روانی هستی. تو مشکل داری. تو بلد نیستی زن باشی.‌تو بلد نیستی مادرمو مدیریت کنی. همش من بدم من معیوبم

نمیاد. نمیاد. میگه خودت روانی هستی. تو مشکل داری. تو بلد نیستی زن باشی.‌تو بلد نیستی مادرمو مدیریت ک ...

چهدربطی داره مگه مشاوره واسه دیوانه هاست؟..نه عزیزم..عیبی نداره خودت تنهایی برو و مشکلت رو بگو کمکت میکنند معمولا مردها مقاومت دارن در برابر مشاوره...بالاخره قرار نیست همه متخصص باشن در همه امور که...ایشون ولش کن خودت اقدام کن برو خوبه...