2789
عنوان

عشق های قدیم

302 بازدید | 14 پست

بچه ها مامانم میگه وقتی دوست بودن با بابام وقتی اولین بار بابام مامانمو میبوسه و جای رژلبش رو با دستمال کاغذی از رو لب بابام پاک میکنه بابام اون دستمال کاغذی رو یادگاری نگه میداره پیش خودش😍؛ یا اولین گل هایی که بابام خریده رو مامانم خشک میکنه یادگاری نگه میداره😍 قبل اینکه بیاد هم خواستگاری و اصلا حرف ازدواجی باشه یعنی همون موقع که دوست بودن چندباری اصرار داشته واسش یه حلقه ظریف بخره نشون بزاره دستش😍نظرتون راجب به عشق های قدیم چیه ؟ چقدر قشنگ بوده ها🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینو که منم گلای نامزدمو خشک کردم 

اونم دستمال اشکی منو نگه داشته😂😂😂 

چند تا تار مو هم از همدیگه داریم😂😂😂 

ولی خب آره قشنگه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
پس چیه ؟ 😂♥️

جدیده

عشقای قدیم این مدلی بوده که طرف دختره رو از دور می‌دیده دلش قنج می رفته بعد دختره رو می گرفته 😁

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی