2777
2789
عنوان

یعنی چی😠😡😠😡😠😡😠

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 44 پست
شوهرت چی میگه

شوهرم میگه نیازنیست هرکی هرچی میگه واکنش نشون بدی.حرف مفت زیاده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم مادرشوهر همینه ولش کن بابا

بخدابعدزایمان بلایی سرم آورد به مادرم تهمت زد پای مادرمو ازخونه ام برید.هیچوقت حلالش نمیکنم.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
مادر شوهر بخدا یک روز نوه اش رو ضبط ربط نمیکنه خیالت راحت اینا تازه از دست پسرشون راحت شدن زنشون دا ...

خون به دل میکنه فقط 

بخدابعدزایمان بلایی سرم آورد به مادرم تهمت زد پای مادرمو ازخونه ام برید.هیچوقت حلالش نمیکنم.

خدا لعنت کنه همچنین آدمایی 

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
خدا لعنت کنه همچنین آدمایی 

الان خواهرشوهرم حامله اس .من اهل نفرین نبودم ونیستم ولی کاری بام کردن گفتم خدا کاری باطفل معصومش ندارم ولی هربلایی سرم آوردن سرشون بیار

الان خواهرشوهرم حامله اس .من اهل نفرین نبودم ونیستم ولی کاری بام کردن گفتم خدا کاری باطفل معصومش ندا ...

همیشه اینو بگو

انشاالله هرکی هرچی برا ما میخواد خدا اول به خودش بده

این می‌تونه یک نفرین باشه یا یک دعا!!😉😉

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
همیشه اینو بگو انشاالله هرکی هرچی برا ما میخواد خدا اول به خودش بده این می‌تونه یک نفرین باشه یا ی ...

دقیقا