2777
2789
عنوان

یعنی چی😠😡😠😡😠😡😠

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بگه مگه شد 

تازه زایمان کرده بودم افسردگی شدید هم گرفته بودم بعد یه حس استرس واضطراب وجودمو گرفته بود باحرفا ورفتاراشون .هرشب خواب میدیدم بچمو میبره منم گریه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
والا بچه من به دنیا نیومده بود اینو گفت بهم منم گفتم این فلسفه رو برای بچه دخترت هم داری خ ...

نه بچه دختربچه خودشونه😅

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
تازه زایمان کرده بودم افسردگی شدید هم گرفته بودم بعد یه حس استرس واضطراب وجودمو گرفته بود باحرفا ورف ...

مادر شوهر بخدا یک روز نوه اش رو ضبط ربط نمیکنه خیالت راحت

اینا تازه از دست پسرشون راحت شدن زنشون دادن بیان بچه هاشون نگه دارن

بخودت استرس نده عزیزم 

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

میدونی درد ه دیگه   فقر فرهنگه دیگه  بچه ی تو نیست بجه ی ماست

ازخونه خودشون اوردن بچه رو من کشکم این وسط

و این که هیچ جا احتیاجی به اجازه و  اسم مادر نیست 😊  صلاحیت بچه رو نداره

ولی بچه بی پدر میتونه زندگی کنه بی مادر هرگز