seviin64 مدیر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3109 عنوان درد و دل... | مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 26 پست سلام خانما داغونمشوهرم گفت دوست دختر سابقم س ک س خوب داشت باهام نه تو ولی حیف توی دوستی خیانت کرد بهم. البته من تمکین نمیکنم. چیکار کنم. میخوام یه زن براش جور کنم. ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️ 1402/02/19 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7962 فکر میکنه بقیه چی هستن توی رابطه از بس فیلم س ک س ی دیده دیوانه شده مگه میشه مردسه سال بیکارباشه پس هزینه هاروچکارمیکنین؟خودت شاغلی؟
seviin64 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3109 ببخشین این رو میگم ازم ناراحت نشو اما شوهرت انسانیت و عاطفه نداره که با تو اینجور حرف میزنه. و گذشت ... می فهمم. نمیتونم باهاش بخوابم. با یکی دیگه بخوابه فقط خفه بشه. ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
seviin64 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3109 مگه میشه مردسه سال بیکارباشه پس هزینه هاروچکارمیکنین؟خودت شاغلی؟ نه شاغل نیستم پدر من و پدر اون یه چیزی کم کمک می کنن... ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
fatiiimaaam عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 1034 من تمکین نمیکنم چون بیکاره الافه و دست بزن پیدا کرده الان زیر چاته ام کبود شده خیلی درد داره. ... برو همون زن براش پیدا کن خودتو از زندگیش حذف کن در عوضچطور میتونی سکوت کنی دمت گرم تو کوچه امنیت روحی و جانیت بالاتره حتی اگه خونه پدر و پشتوانه ای نداشته باشی
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7962 نه شاغل نیستم پدر من و پدر اون یه چیزی کم کمک می کنن... چقدسخت ،مشکل بیکاری خیلی مهمتره سرکاربره دغدغه مهمتری پیدامیکنه انشاالله کارخوب پیداکنه
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7962 برو همون زن براش پیدا کن خودتو از زندگیش حذف کن در عوض چطور میتونی سکوت کنی دمت گرم تو کوچه ا ... والا پدرش خرج شوهرش هم داره میده خب جداشه فقط خرج خودشه والا امنیت هم داره
seviin64 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3109 برو همون زن براش پیدا کن خودتو از زندگیش حذف کن در عوض چطور میتونی سکوت کنی دمت گرم تو کوچه ا ... پشتوانه طلاق ندارم.ولی وضع مالی پدر و مادرم عالی هست. میخوام فقط هم خونه باشم باهاش همین.تا مهاجرت کنم برم پیش خواهرم ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
fatiiimaaam عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 1034 پشتوانه طلاق ندارم. ولی وضع مالی پدر و مادرم عالی هست. میخوام فقط هم خونه باشم باهاش همین. ... 😐با این مشخصاتی که دادی و اخلاقت که انقدر مهربونه حیف مرد نیستم به نظرم تو باید با تریلی ازش رد شی چی فکر کرده با خودش فرار نکن قبلش بجنگ بعد برو
پردردم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1790 تاپیک سرکاریهمیخوام باور کنما ولی هر جوری حساب میکنم نمیشهاز تو خواسته براش زن جور کنی و هنوز زندست
seviin64 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3109 😐با این مشخصاتی که دادی و اخلاقت که انقدر مهربونه حیف مرد نیستم به نظرم تو باید با تریلی ازش ... به خدا برای جنگ خسته ام. 😔😔همین که منو از دست بده به نظرم بزرگترین باخت هست براش... ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
seviin64 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3109 تاپیک سرکاریه میخوام باور کنما ولی هر جوری حساب میکنم نمیشه از تو خواسته براش زن جور کنی و هنوز ... عزیزم من تمکین نمیکنم. و نمیخوامم تمکین کنم. اونم نیاز داره منم حوصله ندارم همش از س ک س صحبت کنهیه قرون پول در نمیاره. یک ساله ازش متنفرم. پدرم طلاق رو بد میدونه ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
fatiiimaaam عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 1034 به خدا برای جنگ خسته ام. 😔😔 همین که منو از دست بده به نظرم بزرگترین باخت هست براش... خوشحالم درستترین حرفی که زدی همینه موفق باشی