2777
2789
عنوان

این خانمه ک سرکتاب باز میکنه ..

243 بازدید | 35 پست

بچها چند وقت پیش یه شماره از اینجا برادشتم خیلی گفتن کارش خوبه وفلان گفتن اگه حرفاش دیدی درسته بعد دعا واینچیزا ازش بگیر ..،من از چندوقت پیش همین دیروز موفق شدم ک تماس بگیرم یعنی میخواستم زنگ بزنم هر بار یه کاری برام پیش میومد میگفتم روز بعد 

خلاصه ک زنگ زدم اول اسم خودمو همسرمو ،فامیلامون  ،اسم پدر ومادر هردومون ،تاریخ تولدامون😳😏  

بعد یجوری بسم الله الرحمن الرحیم گفت ک پیش خودم گفتم الان همچی زندگیمو میگه 

بعد گفت شما دختری مهربان هستید ،بعد من کلا ساکت بودم ک ببینم چی میگه ،همش سوال میپرسید من اول بار نمیدونستم ک چرا سکوت میکنه چرا از من داره میپرسه ،میگفت کی ازداوج کردی چند ساله بودی شوهرت دست بزن داره یان شاغلی یا چند تا بچه داری وکلی سوال مزخرف بعد گفت جواب بده چرا ساکتی گفتم چی بگم گفت فقط بگو اره یان منم گفتم ، 

بعدم گفت چند دعا برات مینویسم گفتم چند میشه حدودا گفت ۲ تومن مکث کردم بعد گفتم مشورت میکنم باهمسرم زنگ میزنم خدافظی کردمو تمام  

یکی دوتا مولا تو شهر ما هست وقتی زنگ میزنم سرکتاب باز کنم ،اصلا هیچی نمیپرسه بغیراز اسم مادر پدر فقط همین ، دقیق همچیو میگه یچزایی میگه ک فقط خودت خبر داری ،یدفعه گفت یکی برات سحر وجادو کرده ک از شوهرت طلاق بگیری فلان جا هم گذاشته از رو همون نشونی پیداش کردیم البته اونموقع من ۲۰ هزار تومن پول دادم الان اگه بخوام سرکتاب بگیرم احتمالا ۵۰ هزار بگیره 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون سرکتاب باز کردن هم گناهه ؟

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

کلا خواستم بگم الکی بهش زنگ نزنین هیچی بارش نیس حیف اون پولی ک میدین 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻
کدوم شهره

والا نمیدونم نپرسیدم ولی اون ازم پرسید یزدی یا کرمانشاه 

والا نمیدونم نپرسیدم ولی اون ازم پرسید یزدی یا کرمانشاه 

نه اون مولا ها که گفتی منظورم بود

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM
سمت دعا نریاا

من واسه خودم میخواستم بگیرم برا خودم ن برا کس دیگه

داره می گه طرف چرت و پرت گفته شماره می خوای😐

ن بزار بفرستم ک بدونه