بچها چند وقت پیش یه شماره از اینجا برادشتم خیلی گفتن کارش خوبه وفلان گفتن اگه حرفاش دیدی درسته بعد دعا واینچیزا ازش بگیر ..،من از چندوقت پیش همین دیروز موفق شدم ک تماس بگیرم یعنی میخواستم زنگ بزنم هر بار یه کاری برام پیش میومد میگفتم روز بعد
خلاصه ک زنگ زدم اول اسم خودمو همسرمو ،فامیلامون ،اسم پدر ومادر هردومون ،تاریخ تولدامون😳😏
بعد یجوری بسم الله الرحمن الرحیم گفت ک پیش خودم گفتم الان همچی زندگیمو میگه
بعد گفت شما دختری مهربان هستید ،بعد من کلا ساکت بودم ک ببینم چی میگه ،همش سوال میپرسید من اول بار نمیدونستم ک چرا سکوت میکنه چرا از من داره میپرسه ،میگفت کی ازداوج کردی چند ساله بودی شوهرت دست بزن داره یان شاغلی یا چند تا بچه داری وکلی سوال مزخرف بعد گفت جواب بده چرا ساکتی گفتم چی بگم گفت فقط بگو اره یان منم گفتم ،
بعدم گفت چند دعا برات مینویسم گفتم چند میشه حدودا گفت ۲ تومن مکث کردم بعد گفتم مشورت میکنم باهمسرم زنگ میزنم خدافظی کردمو تمام
یکی دوتا مولا تو شهر ما هست وقتی زنگ میزنم سرکتاب باز کنم ،اصلا هیچی نمیپرسه بغیراز اسم مادر پدر فقط همین ، دقیق همچیو میگه یچزایی میگه ک فقط خودت خبر داری ،یدفعه گفت یکی برات سحر وجادو کرده ک از شوهرت طلاق بگیری فلان جا هم گذاشته از رو همون نشونی پیداش کردیم البته اونموقع من ۲۰ هزار تومن پول دادم الان اگه بخوام سرکتاب بگیرم احتمالا ۵۰ هزار بگیره