2777
2789
عنوان

بیست سالمه

152 بازدید | 23 پست

و آنچنان خواستگار زیاد ندارم در حد هفت هشت تا بوده 

گاهی دوست دارم ازدواج کنم و از تنهایی دربیام گاهی میگم نه ولش کن مسئولیت زیاده

گاهی میزنه به سرم دوست پسر داشته باشم گاهی میگم این اشتباهه 

وضع مالی متوسط رو ب پایین اگه خط فقر رو در نظر بگیرید جهازم هیچی خیلی کم البته می‌خوام پول درآمدم کم کم جمع کنم

خودم دانشگاه میرم دوسال کاردانی خوندم الآنم ترم یک کارشناسی هستم 

شاغل هم هستم 

از لحاظ ظاهرم خداروشکر راضیم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

منم 21 سالمه خواستگارم داشتما اما اصلا دوست ندارم و قصد ازدواج ندارم الان 

من اصلا نمیتونم بهش فکر کنم 

فعلا میخوام بچسبم ب کارم

ی چیزیم ک هست، شده تاحالا خواستگارم، مثلا ب بابام بگه غیرمستقیم، اما ب من نگفته، 

یعنی انقدر جدی خودم نشون میدم نمیدونم چرا همه میترسن ازم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شغلت چیه؟ 

کارم با کامپیوتر هست 

اگر میشه در همین حد بدون

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم 21 سالمه خواستگارم داشتما اما اصلا دوست ندارم و قصد ازدواج ندارم الان  من اصلا نمیتونم بهش ...

موفق باشی عزیزم 

منم میگم گاه به گاهم یهو دلم میخواد یهو اصلا 

موفق باشی عزیزم  منم میگم گاه به گاهم یهو دلم میخواد یهو اصلا

مگه عروسک بازیه بابا باید با دل و جوووون بخوای😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
عجله نكن واسه ازدواج ولي خواستگار خوب ك ب دلت نشست و با معيارات يكي بود قبول كن فرصتم زياده نگران نب ...

ممنون از نظرت عزیزم 🌷

دیقا منم از این حس مسئولیته میترسم منصرف میشم

واقعا هم حقیقته خیلی مسئولیت آدم زیاد میشه 

من 19 سالمه نمیدونم اصن داشتم یا نه  خانواده اینا رو با من درمیون نمیذارن    

یعمی چی چرا؟

مگه عروسک بازیه بابا باید با دل و جوووون بخوای😅

🤣🤣🤣🤣