2777
2789
عنوان

ریزش مو

188 بازدید | 13 پست

سلام‌من ازمایش دادم یه ماه پیش چیزی کم نداشتم. بعد کرونا (۳ماه پیش گرفتم) خیلییی ریزش داشتم .شامپو پنتن میزدم از تابستون  موهام و داغون کرد.الان ایروکس میزنم دو هفته هست .اولش یکم بهتر بود ولی دو سه روزه باز مث قبله. اصلا دیگ خسته شدم رزماری هم زدم قبل حموم نارگیل ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیالت رو راحت کنم عزیزم

ریزش بعد کرونا تلوژن افلوویم هست با هیچی درمان نمیشه بین ۶تا۹ماه زمان میبره توی این مدت شما باید به تغذیت خیلی برسی؛استرس نداشته باشی؛زود بخوابی و مولتی ویتامین مصرف کنی امپول نوروبیون؛ب کمپلکس و بیوتین بپانتین هم خوبه

بعد این ۶تا۹ ماه دوباره هرچی مو ریخته برمیگرده مگر اینکه مشکل هورمونی یا ارثی داشته باشید که بازم مو درمیاد ولی نه مثل قبل

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خیالت رو راحت کنم عزیزم ریزش بعد کرونا تلوژن افلوویم هست با هیچی درمان نمیشه بین ۶تا۹ماه زمان میبره ...

ضمن تایید پیشنهاداتتان،

اگر زودتر برای درمان اقدام شود بهتر است، با صبر کردن، فولیکولها ضعیف میشوند.

توصیه میشود با توجه به هزینه داروها و مکملها، درمان تحت نظر پزشک انجام شود. ریزش مو علل زیادی دارد. درمان ناقص مساوی با از دست رفتن سرمایه و آسیب به مو در طول زمان خواهد بود.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
ضمن تایید پیشنهاداتتان، اگر زودتر برای درمان اقدام شود بهتر است، با صبر کردن، فولیکولها ضعیف میشوند ...

بله متاسفانه امپول و مکمل زیاد جلوی ریزش رو نمیگیره توی تلوژن افلوویم فقط یمقدار کمترش میکنه

اما بااین وجود برای تقویت فولیکولهای مو باید مولتی ویتامین استفاده کرد و درصورت لزوم و داشتن توان مالی روشهایی مثلprpیا مزوتراپی برای تسریع روند درمان

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ضمن تایید پیشنهاداتتان، اگر زودتر برای درمان اقدام شود بهتر است، با صبر کردن، فولیکولها ضعیف میشوند ...

اینکه ازمایش هام اوکی بود میتونم هرویت بخورم بازم؟ 

با توجه به تجربیاتی که یک سال پیش از هیر ویت داشتم ( وزارت بهداشت هم توزیع آنرا ممنوع کرد، بدلیل کیفیت پایین مواد اولیه ) مصرف آنرا توصیه نمیکنم.

حتی در صورت طبیعی بودن نتیجه آزمایشات هم مکمل رشد مو تجویز میشود. اما انتخاب مکمل بستگی به جواب آزمایشات دارد.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

هیرویت نخور جالب نیست

سه ماه اکتی درم بخور؛همون ماه اول ریزشت رو کمتر میکنه اگه بعد یکماه ازش نتیجه نگرفتی پرفکتیل اورجینال بخور اگه از اون هم بعد یکماه نتیجه نگرفتی قرص فولیکوژن بخر

با توجه به تجربیاتی که یک سال پیش از هیر ویت داشتم ( وزارت بهداشت هم توزیع آنرا ممنوع کرد، بدلیل کیف ...

اها ممنون وقت دکتر گرفتم ببینم چی تجویز میکنه🙏🏻🙏🏻