2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلیپ فرمالیته

ارایشگاه بدون رنگ مو

لباس تن دوم

تالار ارزون تر

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

مبارکه

تالار سبک بگیرید 

ما عروسی دعوت شدیم کارت نیاوردن زنگ زدن😂😂بنظرم شمام کارت ندین 

مهمونا رو تا حد امکان کم کنید یا خانم آقا دعوت کنید

از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

با میکاپ و‌شینیون vip  چند میلیون سود میکنی

اگه بگی عروسی خییلس ازت پول میگیرن

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

سفره عقد به نظرم خرج اضافیه.

میکاپِ سنگین هم از مد افتاده هم گرون تر در میاد.

مهمون فقط فامیل درجه یک دعوت کنید.تعداد کم باشه.

واسه گل آرایی ماشین عروس از گل مصنوعی استفاده کنید یا اصلا ماشین رو تزئین نکنید.ماشین مدل بالا کرایه نکنید.

تو یه سالن کوچیک یا خونه مراسم رو برگزار کنید. 

لباس عروس خیلی گرون اجاره نکنید.ساده شو انتخاب کنید.