2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 67 پست
خوبه والا همیشه همه چیز شما قشنگه اما خوبه که بدونین نسل جدید مثل شما فکر نمیکنن اونا از اسمای غیر ا ...

عزیزم منم خودم نسل جدیدم متولد ۸۱ ام

حالا من نگفتم بیاد فاطمه زهرا بزاره گفتم فاطمه زهرا هم اسم قشنگیه کلا ادما دعوا نکنن حالشون خوب نمیشه😄

🤍
تا جایی که دیدم دیگه کسی اسم ایران روی بچش نمیزاره اخرین واسه دهه ۱۳۱۰ اینا بوده نه الان که پس فردا ...

ممکنه بگید الان تهاجم من کجای کامنت بود؟

جز اینکه شما چند روز قبل در مورد پاره کردن خانم های بی حجاب میگفتید و من گفتم نفرمایید؟

الانم منظورم این بود که نه ایران نه فاطمه و نه زهرا رو کسی بخاطر جدید بودن روی بچه نمیذاره بخاطر پیشینه اسم میذاره و اونی که ایران رو مسخره میکنه دو اسم دیگه رو هم مسخره خواهد کرد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم خودم نسل جدیدم متولد ۸۱ ام حالا من نگفتم بیاد فاطمه زهرا بزاره گفتم فاطمه زهرا هم اسم قشن ...

شما میگی فاطمه و زهرا قشنگه ولی ایران قدیمیه و باعث خجالت بچه ها میشه نگفتی فاطمه زهراهم قشنگه عزیزم بعدم من دنبال دعوا نیستم اما ایران هم اسم خودمه هم اسم سرزمینم پس به من حق بدین که گذشته از کشور حداقل از خودم دفاع کنم به عنوان کسی که نه تنها بخاطر اسمش مسخره نشده بلکه خیلیم همه اسمشو دوس داشتن همیشه🌻

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

صددرصد کسی نمیاد اسم فاطمه یا زهرا مسخره کنه گلم

به عنوان یه ایرانی اسم کشورمو از هر اسمی مقدس تر میدونم به نظرم همه ایرانیای واقعیم باهام هم نظر باشن

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

تا ابد حق گفتی بانو جان 

🥰❤