2777
2789
عنوان

کتاب کمک درسی

67 بازدید | 5 پست

سلام دوستان پسرم سال دیگه پنجم هست و چون تو درساش وابستس تصمیم دارم سال دیگه به کلی رهاش کنم 

دنبال کتاب کمک درسی خوب میگردم سوال با جواب باشه لازم نباشه من برای درس خلاصه کنم  و در کل کمکش کنه .تقریبا برای همه درسا میخوام شما چه کتابی رو پیشنهاد میدید ؟؟

نمایشگاه کتاب دایر بشه برم بگیرم 

کلا رهاش نکنین افت تحصیلی پیدا میکنه

خیلی سبز خوبه ولی فک کنم درسا جدا جدان

یا دروس طلایی 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم.خوبی؟  ببخشید مزاحمت شدم. پسر من چهار سال و نیمش هست. وعدم تمرکز داره. میشه لطفا راهنم ...

سلام تو ۴سال و نیم الان میتونی کار درمانی ببری و خودت بازیای تمرکزی انجام بدی اگه گفتارش مشکل داره گفتار درمانی هم ببر 

در مرحله قبل اینا حتما رفتار درمانی انجام بده که اعتماد به نفسشو از دست نده اگه چیزی بهش یاد دادی و بازخورد خوبی نگرفتی همیشه پس ذهنت اینو داشته باش که دست خودش نیست که یاد نمیگیره صبور باش صبور باش صبور باش 

با اینکه همه میگن اموزش قبل دبستان  اشتباهه ولی درمورد این بچه ها من میگم باید زودتر با اعداد و حروف و بازی های هدف دار مثله جمع و تفرق با بازی یا اول کلمه اخر کلمه چی میشنوی امادش بکنی 

سلام تو ۴سال و نیم الان میتونی کار درمانی ببری و خودت بازیای تمرکزی انجام بدی اگه گفتارش مشکل داره گ ...

خیلی ممنون عزیزم. انشالله بهترینا در انتظار خودتون و فرزندتون باشه

پسرم، معجزه زندگی من🤩