2777
2789
عنوان

ترنس

395 بازدید | 19 پست

امروز رفتم لاک بخرم یکی اومد قشنگ معلوم بود مرده با لباس زنونه ماسکم زده بود

انقد با ناز با فروشنده حرف میزد هنگیدم و خیلی خنده م گرفت

نمیدونم چرا حس خوبی ندارم به این اشخاص

فک میکنم از سر سرخوشی و بی عاری  میخوان جنس مخالف خودشون باشن☹

شما چی ؟

دیدین اطرافیانتون؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

طرز فکر جهان سومی💘

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

😐😐😐😐

بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیدم و خیلی ام دلم میخواد بهشون کمک کنم🥹💔

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 

بله از نزدیک دیدم

در اصل روح با جسم تضاد داره

اینم بیماری نیست

حمایت نمیکنم ولی کاری هم بهشون ندارم

نرهای به ظاهر محترم سایت بارها گفتم درخواست دوستی نفرستید باسپاس.

مثلا چه کمکی😅

واسشون چیزایی که دوست دارن بخرم:) 

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 

امیدوارم افکارت و‌تغییر بدی چون ترنس ها به اندازه کافی مورد آزار افکار امثال شما قرار میگیرن که حتی باعث خودکشیشون میشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹