2777
2789
عنوان

تمیزی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 19 پست
اره همیشه کل این کارارو توی ۱ روز انجام میدم از ساعت ۱۲ تا ۶و۷ عصر

وااااای ماشاالله بهت، پس چرا من اینقدر اذیت میشم تو کارای زیاد و پشت هم؟ من باید همه کارامو کم کم بکنم وگرنه میمیرم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
وااااای ماشاالله بهت، پس چرا من اینقدر اذیت میشم تو کارای زیاد و پشت هم؟ من باید همه کارامو کم کم بک ...

قبلا برنامه داشتم 

شنبه مخصوص کابینتا

بکشنبه گاز و سینک و یخچال

دوشنبه کشو و کمد

سه شنبه سرویس بهداشتیا و راه پله و پارکینگ

چهارشنبه جارو و دستمال کشی

ولی این ۱ سالی میشه ک دیگه رو برنامم نیستم ولی جمعه ب جمعه کلی تمیزی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا برنامه داشتم  شنبه مخصوص کابینتا بکشنبه گاز و سینک و یخچال دوشنبه کشو و کمد سه شنبه سر ...

ماشالله بهت گلم، فقط یه سوال؟ عزیزم خونه که اینقدر زود به زود کثیف نمیشه که شما انقدر تمیز میکردی!؟ ببین من خودم خیلی حساسیت رو تمیزی خونه دارم ولی مثلا کابینت‌ها شاید سالی دو سه بار نیاز بشه، همیشه تمیزه. 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
ماشالله بهت گلم، فقط یه سوال؟ عزیزم خونه که اینقدر زود به زود کثیف نمیشه که شما انقدر تمیز میکردی!؟ ...

نه من هفتگی تمیز میکنم یکم لکه دست میمونه خودم خیلی حساسم وگرنه تمیزن

نه من هفتگی تمیز میکنم یکم لکه دست میمونه خودم خیلی حساسم وگرنه تمیزن

احتمالا بچه داری، منم خیلی حساسم ولی دیوارا و کابینت‌ها اصلا زود به زود کثیف نمیشن واسه ما، البته شایدم رنگ کابینتات مدلیه که زود کثیف و لک میشه. در هر حال آفرین بهت عزیزم