2777
2789
عنوان

آشپزی 😭

141 بازدید | 23 پست

بچها آشپزی رو از چند سالگی یاد گرفتید من ۲۱سالمه یه تخم مرغم که میپذم با شور میشه یا بد مزه

امروز تو یخچال چیزی نبود گفتم غذا بپذم خراب کردم

خیلی ناراحتم تا الان فقط درس خوندم همش پشت کنکور به امیدی پزشکی ولی پزشکی که قبول نشدم هیچ آشپزی ام بلد نیستم همش گفتم میرم خوابگاه اونجا یاد میگیرم کسی ام نیست که مسخره کنه بلد نیستی ولی نشد خدا چرا من از همه چی عقبم کسی بود آشپزی بلد بود دانشگاهشم رفت خوابگاه رفت درسش داره تموم میشه من تو این اتاقم بی پول و تنها چیکار کنم حالم خیلی بده (تایپیک قبلی گفتم الان یه غذا رو خراب کردم 😭)

تو روخدا بگید هستن مثل من بلکه یه ذره به خودم بیام دارم دیوونه میشم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من از ۱۲ سالگی

البته مجبور بودم 

مامانم روماتیسم گرفت 

ته تغاری بودم بقیه خواهرت ازدواج کردن فقط من موندم 

حاضرم قسم بخورم تو این چند ساله به ندرت مثلا برنجم خمیر شده یا خورشتم ته گرفته 

از تو گوگل با دستورش جلو برو انشالله خوب در میاد

با خوندن این نظرا نه تنها حالم خوب نشد بدتر افسردگی گرفتم 😂💔

حداقل سنتون هم بگین خب قدیم با الان فرق میکرده مثلاً دوره ۶۰ خب معلومه که زودتر از یه ۸۰,یاد میگیره 

من از ۱۲ سالگی تمرین کن ب مرور یاد میگیری گلم

اگه بگم هنوز می‌خوام کنکور بدم و وقت نمیشه چی؟

چیکار کنم؟کاش کنکور رشته دلخواهمو میاوردم به همین اذان که الان داره صداش میاد تو خونمون قسم با عشق کل تابستون ها رو ناهار و شام می‌پختم 

من از 10سالگی عدس پلو میذاشتم😐😂

اون کارا چرت و پرتی که تو ده سالگی انجام میدادیا منم الان انجام میدم دلم میخواد تنهایی یه غذا رو کامل و خوشمزه بپذم 

اگه بگم هنوز می‌خوام کنکور بدم و وقت نمیشه چی؟ چیکار کنم؟کاش کنکور رشته دلخواهمو میاوردم به همین اذ ...

باشه عزیزم

۲۴ ساعت رو ک صرف کنکور نمیکنی

تمرین کن زمانهایی رو ک وقت خالی داری

کتاب اشپزی بگیر یا گوگل سرج کن کم کم یاد میگیری

کلاسش نیست که یجایی باشه اونجا بری بپذی؟😂

خراب میکنم تو خونه یچی میگن ناراحت میشم میدونم حالا شب ام بابا و داداشام میگن این چیه به پختی دلم نیومد بریزم دور غذا رو 

اون کارا چرت و پرتی که تو ده سالگی انجام میدادیا منم الان انجام میدم دلم میخواد تنهایی یه غذا رو کام ...

چرت و پرت چیه برا خانواده غذا میپختم😂الان اشپزیم حرف نداره

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
من از ۱۲ سالگی البته مجبور بودم  مامانم روماتیسم گرفت  ته تغاری بودم بقیه خواهرت ازدواج ...

من فکر میکنم برای آشپزی باید همه همه وسایلش رو داشته باشی بعضی وقتا یه چیزایی خونه نیست مامانم اونقدر قشنگ با هیچی غذا میپذه ولی من نمیتونم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز