2777
2789
عنوان

خواستگاری کمک

98 بازدید | 8 پست

سلام من با یه پسر ۳ ساله دوستم همه شرایط ازدواجم داره اما خانوادش بی دلیل دلشون با من نیست ... همیشه بهونه های الکی میارن که نیان جلو چیکار کنیم ؟؟ منم مادرم فوت شده و پدرم میخواد زن بگیره اما میگه تا وقتی تو هستی زن نمیگیرم زود تر ازدواج کن هرکی میاد خواستگاری گیر میده که ازدواج کن 

خود پسره واقعا شمارو بخواد و ارادش محکم باشه راضی میکنه و میاد...

اگرم نه همون بهتر ک نشده چون دوست داشتنش سست بوده

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب از پسره بپرس دلیلش رو

حتما تو خونه راجب شما صحبت کردن

یا هم پسره از الکی میگه

چون دخترداییم با یکی ۱۰ سال دوست بود،پسره هر روز میگفت فردا میایم پس فردا میایم 

یه روز میگفت پاییز میایم 

بعدا اومد خواستگاری

نگو خواستگاریشون کلا فرمالیته بود و اصلا پسره نمی‌خواست با دخترداییم ازدواج کنه 

یه سری شروطی گذاشتن که هرکس بود قبول نمیکرد و فکر میکردن داییم هم قبول نمیکنه 

ولی دخترداییم گریه و زاری کرد که بابا تو رو خدا قبول کن 

آخرش داییم برخلاف میلش گفت باشه

دخترداییم به پسره زنگ زد پسره گفت نمیتونم بیام کار پیش اومده و...

بعدش با پیغام از طریق یکی به دخترداییم گفته بود من دوستت ندارم برو با هرکس میخوای ازدواج کن و منو ببخش

یا امام رضا...
خب از پسره بپرس دلیلش رو حتما تو خونه راجب شما صحبت کردن یا هم پسره از الکی میگه چون دخترداییم با ...

نه من حتی با خود پدره هم حرف زدم ینی پسره منو برد حرف زدیم صد ها باره بهشون میگه 

خب از پسره بپرس دلیلش رو حتما تو خونه راجب شما صحبت کردن یا هم پسره از الکی میگه چون دخترداییم با ...

پسره واقعا منو میخواد خودشو ثابت کرده اما خانوادش چرا رو نمیدونم یه بار میگن زوده 

قبلا میگفتن کار و ماشین نداره که اونام اوکی شد ... یه بار میگفت قد دختره کوتاس بچتون کوتا میشه من قدم ۱۷۳ 😐😐😐😐