2777
2789
عنوان

به وقت ۲۵ سالگی🌱

192 بازدید | 19 پست

سلام

فردا ۲۵ سالم میشه ،تولدمه

در حال حاضر تو این وقت از سال معمولا انقدر وقت برای فکر کردن دارم که یه چیزایی هست که میخوام بنویسم ،تا افکارم خالی بشن از حرف

۲۵ سالگی یعنی بزرگ شدن؟

پس چرا من بزرگ نمیشم  

.چرا هنوز تا به بابا شب بخیر نگم خوابم نمی‌بره یا عادت تا سر حد مرگ میوه خوردن ساعت ۸ شب با خانواده رو ترک نمیکنم.

چرا هنوز ذوق میکنم وقتی خیره میشم به جلد های کتاب هری پاتر.چرا هنوز دلم میخواد موهام و با کش هایی که طرح گل دارن ببندم.چرا هنوز تا زنبور میبینم جیغ میزنم؟

و از همه مهم تر،

چرا از همه ی این کارا و کارای دیگه ی دخترونه ی بچگونه ای که انجام میدم راضیم؟

بچه که بودم واسه حالت موهام،عینکی بودنم و هزار تا چیز دیگه هر روز کلی تو فکر بودم🥲

حالا اما همه چیز تحت کنترل

(وی تلقین میکند)

حالا اما خوشحالم،راضیم،و تمام عشق و علاقم و میدم به همه ی آدما.چون یاد گرفتم شادی اونا شادی منه.

.......

به شدت از اردیبهشتی بودنم راضیم.اخه طبیعت شدیدا هدایت ات میکنه به شروع دوباره

امروزم طبیعت همراهیییم کرد🌱

https://s8.uupload.ir/files/20230505_164311_ghsw.jpg

تولد همه ی شماها مبارک،چون بهار تولدی برای همه ی ماست

همه ی ما

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

https://s8.uupload.ir/files/20230505_164317_zu8n.jpg

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

https://s8.uupload.ir/files/20230505_164335_2tuk.jpg

اردیبهشتِ قشنگ

تولدت مبارک عزیزم♥️

عزیزی گل من🧡

تولدت مبارک

خیلی اردیبهشت رو دوس دارم

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
تولدت پیشاپیش مبارك قشنگم ♥️😘 آرزو هات برات بشن خاطره

سپاس عزیزم 😍🧡

تولدت مبارک خیلی اردیبهشت رو دوس دارم

انگار خدا واسه یه ما بهشتش و قرض میده به زمین 

ممنونم عزیز دلم🧡

تولدت مبارک گلممممممم😍🫂

حقیقتش اینع ک آدمای                                                             درست حسابی دنبال خود نمایی نیستن،چون میدونن واقعا اگه چیزی باشع بقیه چشم دارن میبینن!🌚👌🏿
تولدت مبارک گلممممممم😍🫂

مرسی گل من🌱

تولدت مباررررک اردیبهشت ماهی گل انقد خوشم میاد از اردیبهشت😍

ممنونم زیبا😍

تو خود خود منی من ۲۱ سالمه برای خودم کش عروسکی می خرم با چیز های کوچیک ذوق زده می شم و........

به نظرم خوشبخت ترین آدم روی کره زمینم قدر این حال و حس قشنگ و بدون واقعا وقتی دختر های پژمرده و افسرده رو می بینم خدا رو به خاطر خل و چل بودنم شکر می کنم تو فکر کن اصلا انگار توی یه دنیای شرین زندگی می کنم .

تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه یک دختر سرزنده باشی و دنیای ما دخترا واقعا اعجاب انگیزه 💕💕💕💕💕💕💕💕💋💋💋💋💋💋💋💋

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن