2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

۲۳ سالمه فقط یک درس خوندم لیسانس گرفتم  پیشرفته دیگه ای نکردم حتی کارهم ندارم حتی نتونستم مث ...

باید کار کنی کار حردن حس جونی و شادی و بهت برمیگردونه اینگه مستقل باشی اینکه ماشین بخری اینگه خودت خونه بخری اینکه با دوستات وقت بگذرونی همه حس هایی هست که با مستقل شدن بدست میاد 

باید کار کنی کار حردن حس جونی و شادی و بهت برمیگردونه اینگه مستقل باشی اینکه ماشین بخری اینگه خودت خ ...

‌کار پیدا نمیشه الان پسراهم بیکارن

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜

منم ۲۱سالمه اما حس میکنم پیر شدم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
من تازه۲۴ شالمه همه دوستام شغل پیدا کردن جز من  اعتماد بنفس هم ندارم برم ی هنری یاد بگیرم حس م ...

منم دست و پا چلفتی ام نمیتونم یک کاری کنم😂بیشتر کارو خراب میکنم

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
‌کار پیدا نمیشه الان پسراهم بیکارن

اینکه کار پیدا نمیشه واقعا بهونه است وگرنه برو تو دیوار حیطه های کاری مختلف ببین کارای مربوط به رشته ات ببین کار پیدا میشه الان ها هم که خیلی کارای اینترنتی زیاد شده از اونا هم میشه کمک گرفت