2777
2789
عنوان

رفتار استاد

493 بازدید | 23 پست

امروز سر کلاس، بعد از اینکه تدریس یکی از اساتید تموم شد یهو برگشت به من گفت تو چرا اینقدر ساکتی؟ من فکر میکردم زبون نداری، بعد هم ادای زشتی زبونش رو درآورد؟ من هیچی نگفتم، در حالیکه همه ی بچه های کلاس ساکتند و چیزی نمیگن، واقعاً نمی فهممش انتظار داشته براش سر کلاس آواز بخونم. به نظرتون این رفتارش درسته که یه دانشجو رو توی جمع مسخره کنه؟ امیدوارم یه روز دخترش همین حس تحقیر رو تو جمع تجربه کنه😭😭😩😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا این هنوز در برابر استاد ما که جلوی همه ادای گریه کردن دخترا رو درآورد نیس!باورت نمیشه مرد ۴۰ ساله چطور صدای جیغ جیغ کردن در میاورد !همه برگامون ریخت و از خنده مردیم!🤦🏻‍♀️بعضی اساتید انگار رد دادن نمیدونم چی بگم

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
خب گاه گاهی سوال بپرس بدونه زبون داری😂😂😂😂مرده؟ شاید خواسته بهت توجه کنه بلد نبوده زده بدتر کرده

آره متأسفانه سه ترم دیگه هم باهاش کلاس خواهیم داشت و امکانش نیست که استاد دیگه ای باشه

بابا این هنوز در برابر استاد ما که جلوی همه ادای گریه کردن دخترا رو درآورد نیس!باورت نمیشه مرد ۴۰ سا ...

اون حالا جمعی بوده، اینکه جلو این همه نفر یهو منو مخاطب قرار میده و مسخره می‌کنه خیلی ناراحت کننده اس