2789
عنوان

کار در منزل

265 بازدید | 7 پست

دوستان میشه اینو بخونید ببینید ب نظرتون میصرفه شرکت کنم خوبه کارش یا نه 

خیلی دوست دارم یکاری داشته باشم و پول دربیارم
سلام وقتتون بخیر
شرایط کار به این صورت هست که کارایی که داخل کانال می‌بینید رو سود می‌کشید روش و تبلیغ میکنید

فروش که رفت سودتون رو برمی‌دارید و بقیه ی مبلغ رو میریزید به حساب من

کارا بین 7تا12روز کاری میرسه

هزینه ارسال به عهده ی مشتری هست... ارسال رایگان هم داریم

کاری اگر پورسانت داره، پورسانت هم برای شماست

قیمت ها فوق العاده مناسب و پایین هستند

تنوع کار بسیار بالاست که شامل پوشاک مردانه. زنانه. بچه گانه. کیف و کفش. شال و روسری. لباس‌ مجلسی. جواهرات وساعت و....... میشه

عکس ها، عکس های ژرنال هستند تعداد زیادی از کارها عکس غیر ژرنال هم دارند ولی ما به مشتری اختلاف رنگ احتمالی بعضی از کارها رو حتما میگیم بین 1تا2درجه اختلاف رنگ

مشتری که کاری رو انتخاب کرد اول از من موجودی میگیرید برای گرفتن موجودی هم عکس اون کار، رنگ و سایز و زیرنویس کار رو میخوام

جدول سایز برای همه ی کارها هست

اگر تمایل داشتید به همکاری فامیل شریف رو بفرمایید سیو بشید به عنوان همکار و انشاالله یک همکاری خوب و پرفروشی رو درکنار هم داشته باشیم 

دوست عزیز من قبلا پیج داشتم یکی دوتا اینجور باهام‌همکاری کردن ولی خب خودم باهاشون صحبت کردم و پیشنهاد همکاری دادم قبول کردن این رو که شما نوشتی باید شناخت داشته باشی وگرنه که بله خیلیا هم به این روش دارن کار میکنن

دیشب تاپیک زدم برای کار تو خونه میتونی بری بخونی اگر دوست داری چند تا ایده معرفی کردم 

امشب هم قراره در مورد فارکس و درآمد زایی ازش تاپیک بزنم بعضیا گفتن ما رو تگ کن اگر بخوای شما رو هم تگ کنم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز من قبلا پیج داشتم یکی دوتا اینجور باهام‌همکاری کردن ولی خب خودم باهاشون صحبت کردم و پیشنها ...

ببینید ایشون تو کانالشون نوشته بود هرکس میخواد درآمد در بیاره پیام بده و بعد اینو برام فرستاد دیگه شناخت و اینا را نمیدونم 🌚

بله تگ کنید ممنونم 

دوست عزیز من قبلا پیج داشتم یکی دوتا اینجور باهام‌همکاری کردن ولی خب خودم باهاشون صحبت کردم و پیشنها ...

منم تگ کن گلم 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
ببینید ایشون تو کانالشون نوشته بود هرکس میخواد درآمد در بیاره پیام بده و بعد اینو برام فرستاد دیگه ش ...

ببینید دو جور با این روش میشه کار کرد 

یکی شما مبلغی که بخوای تو پیجت می‌فروشی از پولت مبلغ اونا رو که تو ژورنال هست رو براشون میفرستی 

اما بعضیا میگن غیر از این کار، یه مبلغ هم پورسانت بهمون بده چون داریم اجازه می‌دهیم از عکس ژورنال ما استفاده کنی 😐

خب این نمیصرفه

شما هم دقیق ازشون بپرس تا مطمئن بشی 

یوقت خدای نکرده زحمتت به باد نره

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

عزیزم منم یه پیشنهاد دارم براتون

اگر کانالم رو به دوست و آشنا معرفی کنی یا تبلیغشو کنی اگه کسی خرید کرد از خریدش ده درصد پورسانت بهت میدم

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

کانال هم در زمینه محصولات مراقبت پوست و آرایشی هست

اینم آدرس کانالم هست تو ایتا 

نیاز هم نیست هیچ مبلغی پرداخت کنی سفارش مستقیمه و ارسال درب منزل داریم 

https://eitaa.com/sayeh_ch

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من