mkhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 105 عنوان تقویت موی سر 134 بازدید | 19 پست گلهای قشنگم لطفا بگید برای مو چطور تخم مرغ رو روی پوست سر بزارم چه زمانی صبر کنم و اینکه زرده رو بزارم یا سفیده رو ... Marjan jooooon سابق هستم . کاربرایی که به اکانت قبلیم پیام میدن مطلع باشن من قادر به خواندنشون نیستم !!! 1402/02/19 | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8065 من شنیدم باحنا هم قاطی کنی بزاری خوبهخودمم میخام امتحان کنم 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8065 اگ موهات ریزش داره نزار معمولا برای ریزش مو میگن خوبه.بزاریچرا نباید استفاده کرد؟ 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
یاسمنمم عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5488 معمولا برای ریزش مو میگن خوبه.بزاری چرا نباید استفاده کرد؟ بیشتر میکنه اخه من نمیدونم تخم مرغ درشت مولکوله جذب نمیشه چطور برای ریزش خوبه فقط برای ساقه مو خوبه نرم میکنه :)
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8065 بیشتر میکنه اخه من نمیدونم تخم مرغ درشت مولکوله جذب نمیشه چطور برای ریزش خوبه فقط برای ساقه مو خوبه ... والا هرکی یه چیزی میگه.ادم نمیدونه چکار کنه 😢حالا منم قصد داشتمامتحان کنم نمیدونم چکار کنمشما راهی بلدی برای تقویت و پرپشت شدن مو.وریزش مو رو قطع کنه؟؟ 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
یاسمنمم عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5488 والا هرکی یه چیزی میگه.ادم نمیدونه چکار کنه 😢حالا منم قصد داشتمامتحان کنم نمیدونم چکار کنم شما را ... باید اول دلیلشو بفهمی من خودم دلیلش هورمونی ماینو میزنم :)
maryamah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 4128 والا هرکی یه چیزی میگه.ادم نمیدونه چکار کنه 😢حالا منم قصد داشتمامتحان کنم نمیدونم چکار کنم شما را ... سلام چند روز یکبار سرتو میشوری؟موهات چربه یا خشک؟
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8065 باید اول دلیلشو بفهمی من خودم دلیلش هورمونی ماینو میزنم منم یکساله زیر نظر دکترم.هورمونی و ژنتیکیهماینو وقرص استفاده میکنمولی ریزش موهام کم نشده.خیلی ناراحتم 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8065 سلام چند روز یکبار سرتو میشوری؟موهات چربه یا خشک؟ ۱۵ساله هر روز سرم رو میشورم.واقعا خسته شدمموهام چربه کاش خشک بود 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
یاسمنمم عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5488 منم یکساله زیر نظر دکترم.هورمونی و ژنتیکیه ماینو وقرص استفاده میکنم ولی ریزش موهام کم نشده.خیلی نا ... چندسالته؟قرصات چیان؟ :)
maryamah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 4128 ۱۵ساله هر روز سرم رو میشورم.واقعا خسته شدم موهام چربه کاش خشک بود پس حتما حنا بزار حنا چربی رو حسابی کم میکنه ونرمال
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8065 پس حتما حنا بزار حنا چربی رو حسابی کم میکنه ونرمال ممنون عزیزم 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
یاسمنمم عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5488 شما چندسالته چیا استفاده میکنی یه دکتر متخصص پوست مو گفت ریزش اندروژنیک تو خانوما بعد ۲۵ درمان نمیشه، :)