سلام.. بچه ها من یه دوستی دارم از دوران راهنمایی باهم بودیم. ولی فقط دوران مدرسه.خارج از مدرسه زیاد باهم صحبت نمیکنیم.. یه سری خصوصیات بدی که دوستم داره اینه که به شدت پیگیر یه بحثه.. نمیگم منطقی بودن بده بیاد جلوم سم بازی در بیاره ولی این واقعا شورشو دراورده.. مثلا یه مسئله خاصیو باهاش درمیون میزاری یا یه چیزی به شوخی میپرونی این میاد فلسفه اشو در میاره میزاره جلوت..
مثلا یبار بهش گفتم ورزش بسکتبال خیلی پیچیده و سخته.. (خب این نظر منه)!! ولی باید میدیدین چقدر بحثو کشوند جلو.. جوری که به غلط کردن افتادم..هیچوقت نظر بقیه رو قبول نمیکنه.. همیشه حرف خودشو میزنه.. یا مثلا از شرایط زندگیت خبر نداره میاد از دیدگاه تو حرف میزنه و سرزنش میکنه من اگه جات بودم فلان کارو میکردم.. هر چی بهش میگم روش برچسب( بد) بودن میزنه!!! همیشه باید اون مسیری که اون میگه رو بری.. انقدر بینمون اینجور قضییه پیش اومد کم کم باهم سرد شدیم..
دعوامون نشد ولی انگار از هم خسته شدیم الانم یجورایی انگار تاریخ انقضام جلوش تموم شده و زیاد باهام حرف نمیزنه.. درکل میخواستم بگم تو دوستی و رفاقت هیچوقت شانش نیاوردم .. یا من خیلی زیاد ریزبینم و بداخلاق یا اون یه مشکلی داره.. ولی چرا همه دوستیام اینجورین؟.. هیچکدومشون پایدار نیست