2777
2789
عنوان

بعضی وقتا با خودم حرف میزنم.... :)

118 بازدید | 9 پست

با خودم حرف میزنم میگم خدا حواسش بهم هست خدا هوامو داره حتما یه حکمتی هست درست میشه میگذره :)

ولی بعضی وقتا مثل الان نمیتونم دیگه تحمل کنم با خودم میگم من که از همون بچگیم حجاب داشتم نماز‌ می‌خوندم قرآن می‌خوندم خیلی دختر مومنی بودم پس چرا خدا اینکارو بام کرد چه گناهی کردم 🥺چرا باید یه دختر مطلقه تو سن ۱۷سالگی بشم پس عدالت کو چرا باید یه دختر۱۶ساله بیاد زندگیمو خراب بکنه؟ پس خدا کجاست چرا خدا دوستم نداره.... هعی 💔

کی قراره این روزای بد بگذرن

توروخدا برام دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا عقل داده به ادم که تو هر سنی ازدواج نکنه بعدم ربطی نداره به نماز ایناکه تقدیره گاهی یقه آدمو میگیره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
خدا عقل داده به ادم که تو هر سنی ازدواج نکنه بعدم ربطی نداره به نماز ایناکه تقدیره گاهی یقه آدمو میگ ...

حرفتون توهین آمیز بود ولی وقتی از چیزی خبر ندارین لطفاً زود قضاوت نکنید 

حرفتون توهین آمیز بود ولی وقتی از چیزی خبر ندارین لطفاً زود قضاوت نکنید 

عزیزم قضاوتت نکردم میدونم همه شرایطا باهم یکی نیس ولی وقتی یکی سن کم ازدواج میکنه باید توقع اینارو هم داشته باشه الانم سنی نداری که بشین درس بخون مستقل شو طلاق چیز بدیم نیس

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اجبااااار بود😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

پس ببین واقعا حکمت خدا و نگاه خدا بوده که از زندگی که اجبار بوده بیرون بیای 

کسی که با یه دختر ۱۶ ساله زندگی رو خراب کنه و زنش رو طلاق بده فردا هزار و یه مشکل دیگه هم درست میکرد 

شکر خدا رو بکن راحت شدی 

فقط رو روحیه کار کن سریع خودتو جمع و جور کن که خیلی کار برای درست کردن آینده داری 

2790
2778
2791
2779
2792