2777
2789
عنوان

دارم غصه میخورم کاش خونه دار بودم

532 بازدید | 43 پست

خیلی خوبه صبح میخوابه آدم تا ده یازده بعد بازار میره با بچه ش وقت میکذرونه همیشه تر و تازس 

اما من شش صبح میرم سرکار تا چهار بعد از ظهر خیلی خسته میشم الانم باردارم حس میکنم کار کردن رو پوست و سن اثر میزاره ب زندگی و بچم بعدا کمتر میرسم بیرون نمیرم خوش نمیگذره از ی طرفم خیلی زحمت کشیدم تا ب اینجا رسیدم و نمیخوام از کارم استعفا بدم یروز آرزوم بود کارمند بانک بشم خیر سرم اما الان همش حسرت میخورم ک خونه نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه نشستنم بعد یه مدت کسالت میاره و بحث مادیشم هست سرکار نری چطوری پول خرج کنی؟ الان یه مانتو دلت کشید راحت میخری بعدا فقط باید نگاه کنی حسرت بخوری 

البته که کار بانک هم سخته و خشک

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

منم تقریبا شرایط تو رو دارم . گاهی خسته میشم میگم چرا باید کار کنم و این کار کردن چه قدر زندگی منو جلو میبره مگه . کی میخام تفریح‌کنم . 

ولی استقلال مالی و اجتماعی ، حس خوب کار کردن و ... هم داره دیگه 

به خوبیاش فک کن 

در ضمن حتما ساعاتی از هفته رو به خودت اختصاص بده . تفریح کن خرج کن برای دل خودت تا خستگی کار بره و بهت بچسبه

والا همه آرزو دارن کارمند باشن  کلی میتونی خرید کنی  پول پس انداز کنی  بچه هات حسر ...

اره اینا درسته اما بچه حسرت نمیخوره مامانش نیس باهاش بازی کنه بیرون ببرتش

عزیزم هر دو ویژگی مثبت و منفی دارن ، در هر شرایط و حالی که هستی خداروشکر کن و بپذیرش انشاالله که نتیجه ی زحماتت رو بیش از پیش ببینی ، نه اونی که توی خونست راحته نه اونی که سر کاره هر کدوم به اندازه ی خودشون مسئولیت های خودشون و دارن پس نگران نباش