2777
2789
عنوان

اصلاح مزاج

89 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها بدن من سرد و خشک هست 

برای به تعادل رساندش چکار باید بکنم ؟ برنج ایرانی، یا هندی چه طبعی دارن ؟ چی ها بخورم چی ها نخورم؟ اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه؟ ممنون میشم کمکم کنید 😘🤍

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

باید بری پیش دکتر طب سنتی و مزاج و طبع شمارو مشخص کنن و بعد بهتون برنامه غذایی میدن

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام باید بری پیش دکتر طب سنتی و مزاج و طبع شمارو مشخص کنن و بعد بهتون برنامه غذایی میدن

عزیزم رفتم گفتن سرد و خشک هست چیزی خاصی نگفتن 

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
سلام باید بری پیش دکتر طب سنتی و مزاج و طبع شمارو مشخص کنن و بعد بهتون برنامه غذایی میدن

ببخشید سلام یادم رفت  سلام علیکم 

عزیزم رفتم گفتن سرد و خشک هست چیزی خاصی نگفتن 

خب بهشون میگفتی برنامه غذایی بهم بدین

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خب بهشون میگفتی برنامه غذایی بهم بدین

خب چیزی نگفت دیگه چند تا غدا گفتن نخور و بعد اینا رو بخور که ۹۹/۹۹درصد غذای های که گفتن من میخورم و جز روتین زنذگی ما هست نه تنها من فک کنم اکثر اینطور باشه 

خب چیزی نگفت دیگه چند تا غدا گفتن نخور و بعد اینا رو بخور که ۹۹/۹۹درصد غذای های که گفتن من میخورم و ...

خب چیزایی رو که گفتن تا حد معمول رعایت کن

ببخشید مشکل خاصی داشتین رفتین؟؟؟

یا همینجوری؟؟؟

خب چیزایی رو که گفتن تا حد معمول رعایت کن ببخشید مشکل خاصی داشتین رفتین؟؟؟ یا همینجوری؟؟؟

دست پاهام سرد بود من زانو اینام خیلی درد میکرد و کتف درد هم داشتم اینجا بهم گفتن این درد هات ممکنه از سردی بدنت باشه 

منم گفتم برم ببینم چی میشه شاید واقعا مشکل از سردی بدنم باشه البته من نیم دوستم بدنم سرد هست یا نه من خودم حدس میزدم شاید بلغمی یا تر اینا باشه برعکس شد گفتن که سرد و خشک هست بدنت

دست پاهام سرد بود من زانو اینام خیلی درد میکرد و کتف درد هم داشتم اینجا بهم گفتن این درد هات ممکنه ا ...

آها

ان شاءالله حل بشه مشکلت💜

آها ان شاءالله حل بشه مشکلت💜

ممنونم ان شاءلله دعا کنید 

کلافه ام از درد 

ممنونم ان شاءلله دعا کنید  کلافه ام از درد

چشم حتما 💜