2777
2789
عنوان

غذای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه گوشت میریزی تو غذاش بذار خییییلی بپزه و اینکه خوده گوشتو نده چون معده اشو اذیت میکنه

و اینکه من اینو مامانم خیلی تاکید کرد روش و واقعا نتیجه گرفتم...غذاشو بذار خیلی بپزه مثلا من سوپ دخترمو از صبح زود میذاشتم تا ظهر حداقل ۴ساعت می‌پخت بعد هضمش واسه دخترم خیلی راحت بود

اگه گوشت میریزی تو غذاش بذار خییییلی بپزه و اینکه خوده گوشتو نده چون معده اشو اذیت میکنه و اینکه من ...

من یه تیکه از گوشت خورشت خودمون که پخته البته توش هنوز ادویه و رب نزدم برمیدارم دوباره میندازم تو قابلمه ی جدا با یکم سیب زمینی و هویج دو سوته آمادست!

اگه گوشت میریزی تو غذاش بذار خییییلی بپزه و اینکه خوده گوشتو نده چون معده اشو اذیت میکنه و اینکه من ...

منظورت اینه بزارم بپزه بعد از سوپش دربیارم؟یا منظورت گوشت خالی بهش ندم

منظورت اینه بزارم بپزه بعد از سوپش دربیارم؟یا منظورت گوشت خالی بهش ندم

ن بذارش تو سوپس تا خاصیتشه بره تو سوپ ولی خوده گوشتو نده

شاید نوزاد شما اذیت نشه ولی دختر من وقتی گوشت بهش میدادم حتی خیییلی پخته اذیت میشد

من یه تیکه از گوشت خورشت خودمون که پخته البته توش هنوز ادویه و رب نزدم برمیدارم دوباره میندازم تو قا ...

عزیزم گوشت باید تو سوپش بپزه که خاصیتش بره توی سوپ...البته شاید برای شماهم درست باشه من اطلاعی نداشته باشم

عزیزم گوشت باید تو سوپش بپزه که خاصیتش بره توی سوپ...البته شاید برای شماهم درست باشه من اطلاعی نداشت ...

آبشم میریزم دیگه.اب آبگوشت ریختم مثلا.یا آب مرغو ریختم.بقیه خورشتا نه.چون حبوبات دارن فعلا نمیدم اذیت نشه