2777
2789

منم کک و مک زیاد دارم ، دوست دارم محو بشن . چند روزیه لایه بردار شروع کردم ببینم چطور میشه پوستم . کسی اطلاعات خاصی داره بگه لطفأ؟

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کک و مک زیاد دارم ، دوست دارم محو بشن . چند روزیه لایه بردار شروع کردم ببینم چطور میشه پوستم . ک ...

منم کک مک دارم میشه  میشه تجربه تو بگی از این کرم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

منم کک مک دارم میشه  میشه تجربه تو بگی از این کرم

ژل لایه بردار پرو درما ، از داروخونه گرفتم، قیمتشم مناسب بود. مسئول داروخونه هم میگفت خیلی خوبه ، من سه شب زدم فعلا ، حس میکنم کمی پوستمو خشک میکنه ، شب وقت خواب میزنم صبح میشورم . و تاکید زیادی کرد که در طول روز ضد آفتاب قوی استفاده کنم 

ژل لایه بردار پرو درما ، از داروخونه گرفتم، قیمتشم مناسب بود. مسئول داروخونه هم میگفت خیلی خوبه ، من ...

آخه شنیدم کک مک با لایه بردار نمیره که کک مک عمیق تره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

آخه شنیدم کک مک با لایه بردار نمیره که کک مک عمیق تره 

آره ، حالا میخوام استفاده کنم ببینم هی پوستمو روشن میکنه یا نه 

عزیزم شما رو نمیگم پست آخری رو میگم همین ۸۰۹۰سمانه 

مردم گناه دارن اونا ک نمیدونن کرم دست ساز چ عواقبی داره گول میخورن بیچاره ها 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر