2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

375 بازدید | 25 پست

سلام دوستان عزیزم من برای دخترم چندماه پیش خواستگاری اومده بود که خب خیلی رفتیمو تحقیق کردیم و ... الان دارن نامزد میشن و خب چندماه بعد هم عقد ، بنظرتون حالا شما جای من بودین چه توصیه هایی میکردین بهش؟ از هر لحاظ

بگو با خانواده شوهر زیاد صمیمی نشه

خاکی باشه و خوش خنده ولی ساده نباشه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمترین توصیه اینکه تا جای ممکن اجازه رابطه رو نده تا موقع عروسی . خیلی خونه مادر همسر نره . احترام خانواده همسر رو نگهداره  ولی اجازه دخالت بی جا رو نده . علنا با خانواده همسر  خصوصا مادر همسر مخالفت نکنه . احترام  خانواده خودش رو  در هر حالتی حفظ کنه . توقع بیجا از داماد نداشته باشه ( خرجهای زیاد و غیر عادی ) چشم و همچشمی با هیچکس نکنه . تا جای امکان نزدیک خانواده همسر زندگی نکنه

احترام همدیگه رو داشته باشن با خانواده نامزدش با حدومرز رفتار کنه از سختیایی ک کشیده هیچ وقت جلو هیچ ...

اینارو خودشم داشن میگفت ، حتی گفت مامان میپرسه خانوادت راضی میشن بعضی شبا بیام خونتون که گفتم فعلا صبر کن چیزی نگو بپرسم از بقیه شاید نظرات خوبی دادن

من بودم میگفتم تو دوران نامزدی رو اخلاق و رفتارای نامزدش دقت کنه تا به شناخت بیش تری برسه..

بعد عقدم بهش میگم همیشه مشکلات و مسائل زندگی رو تو  خونه و زن و شوهر باهم حل کنن و تا جای ممکن به خانواده ها نکشونن.. صادق باشن باهم. حرمت و احترام همو حفظ کنن.

ایشالا خوشبخت بشه دختر گللتون

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
مهمترین توصیه اینکه تا جای ممکن اجازه رابطه رو نده تا موقع عروسی . خیلی خونه مادر همسر نره . احترام ...

اره خب منم این تو ذهنمه که درسته پسره جوونه و پر انرژیه ولی نیازش رو باید تحمل کنه تا پیشمون ثابت بشه واقعا

کاربری مامانم نمی‌دونم وگرنه تگش میکردم بهتون می‌گفت منم بیست سالمه و نامزد دارم 

اینقدر تو این راه قشنگ و عاقلانه رفتار کرد ک خانواده نامزدم منو رو سرشون میزارن فقط میتونم بگم ک آزادی تمام ندین حد و مرزها رعایت بشه هم دخترتون ب شما هم شما ب دخترتون ارج بدین 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩