2789
عنوان

رشته گرافیک

72 بازدید | 6 پست

کار و ایندش چطوره 

اطرافتون با این رشته زندگی خوبی دارن

کلن نظرتون نسبت بهش😑🚶🏻‍♀️

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

اوکی گرفتم خار داره🌵

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

کارش خوبه چون شاخه های زیادی داره که ازطریقش میشه کسب درآمدداشت ولی یکم سخته تاجابیفتی اینم بگم خیییلی پرخرجه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کارش خوبه چون شاخه های زیادی داره که ازطریقش میشه کسب درآمدداشت ولی یکم سخته تاجابیفتی اینم بگم خییی ...

میشه بگی خرجش چیه در چه حده 

ینی سرمایه زیاد میخاد؟

بعد اینکه لطفا از شاخه هاشم اگه میدونی بگو

میشه بگی خرجش چیه در چه حده  ینی سرمایه زیاد میخاد؟ بعد اینکه لطفا از شاخه هاشم اگه میدونی بگ ...

دوربین .وسایل نقاشی وخطاطی.وسایل واسه رسم وپرسپکتیو 

ایناخودش خیلی گرون میشن 

یه دوربین الان از۷تومن به بالاست 

یامقوای مخصوص برگی ۴۰تومنه 

زیادهستن 

خطاطی.نقاشی.هنرهای تجسمی.طراحی لوگووکارت ویزیت .عکاسی .

ازطریق همینامیشه کسب درآمدداشت ولی اولش سخته

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دوربین .وسایل نقاشی وخطاطی.وسایل واسه رسم وپرسپکتیو  ایناخودش خیلی گرون میشن  یه دوربین ...

اره واقن سرمایه میخاد 

ممنون❤️

اره واقن سرمایه میخاد  ممنون❤️

خواهش میکنم❤