من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
کارش خوبه چون شاخه های زیادی داره که ازطریقش میشه کسب درآمدداشت ولی یکم سخته تاجابیفتی اینم بگم خییی ...
میشه بگی خرجش چیه در چه حده
ینی سرمایه زیاد میخاد؟
بعد اینکه لطفا از شاخه هاشم اگه میدونی بگو
دوربین .وسایل نقاشی وخطاطی.وسایل واسه رسم وپرسپکتیو ایناخودش خیلی گرون میشن یه دوربین ...
اره واقن سرمایه میخاد
ممنون❤️