رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 عنوان یعنی ی مشهدی نیس تو نی نی سایت 67 بازدید | 11 پست سلام خوبین سوال قبلم لطفا جواب بدین دکتر خوب پوست و مو و دکتر خوب درمان ریشه لطفا مشهدیها بگین 1402/02/19 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 عزیزم اگه مشکل پوستی داری فقط مسعودملکی شما نتیجه گرفتی گلم لک آفتاب سوختگی فک کنم اون روز ی مطلب البته خوندم ک لک قهوه ای از کبد برا اون میخوام برم و سفیدی موهامهم پشت گردنم ی لک افتاد بزرگ شده نگرانم
my_asali عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 3293 شما نتیجه گرفتی گلم لک آفتاب سوختگی فک کنم اون روز ی مطلب البته خوندم ک لک قهوه ای از کبد&nbs ... بااینکه دکترای پوست الان اکثرا توکارزیبایی خبره ان 'ایشون درمان بیماریهای پوستیشون عالیه 'پسرم چندین ساله دستاش پوست میشد یه نسخه جاایشون انگارمعجزه شد 'فقط خیلی بدنوبت میدن
my_asali عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 3293 شما نتیجه گرفتی گلم لک آفتاب سوختگی فک کنم اون روز ی مطلب البته خوندم ک لک قهوه ای از کبد&nbs ... خودمم توفکرشم برای لکه هاوکک ومک صورتم یه نسخه جاشون برم 'چون نوبت دهیش بسیارمشکله هنوزاقدام نکردم وگرنه برای لکم خیلی دکتررفتم فقط کرم دادن وبدترنازک وقرمز وحساس موند پوستم
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 بااینکه دکترای پوست الان اکثرا توکارزیبایی خبره ان 'ایشون درمان بیماریهای پوستیشون عالیه 'پسرم چندین ... اهان گلم مرسی پ وقتاش دیره،حالا حالا ها بی خیال شم ؟شرمنده دست پسرتون چیکار بود
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 خودمم توفکرشم برای لکه هاوکک ومک صورتم یه نسخه جاشون برم 'چون نوبت دهیش بسیارمشکله هنوزاقدام نکردم و ... اره من هی درمان خانگی دارو کبد خوردم البته سنتی پلی فقط کمرنگ شده اما برطرف نمیشه گاهی پر رنگ هم میشه
my_asali عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 3293 اهان گلم مرسی پ وقتاش دیره،حالا حالا ها بی خیال شم ؟ شرمنده دست پسرتون چیکار بود دقیق نفهمیدم ولی انگارپزیسیاریس
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 دقیق نفهمیدم ولی انگارپزیسیاریس اهان من فک کنم پشت گردنم همون باشه قبلا کوچیک بود الان بزرگ شده چن سال پیش ی دکتر دارو داد خوب شد بعد احتمال داد اما این چن وقته هیلی رو مخم دیکه عصبی شدم در این حد بخاژرش
my_asali عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 3293 اره من هی درمان خانگی دارو کبد خوردم البته سنتی پلی فقط کمرنگ شده اما برطرف نمیشه گاهی ... واسه من ازکبدنبود ازمایش دادم 'ارثیه یه مقدارشم بخاطر افتاب اخه دم به دقیقه هم ک نمیشه ضدافتاب تودستم باشه
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 واسه من ازکبدنبود ازمایش دادم 'ارثیه یه مقدارشم بخاطر افتاب اخه دم به دقیقه هم ک نمیشه ضدافتاب تودست ... اره من ی سفر تو تابستون داشتم ک متأسفانه بعد اون کم کم ایجاد شد چقد زمان میبره ک نوبت بده گلم؟؟و اینکه حضوری با تلفنی میده ب همون شماره ک تو نت زنگ بزنم؟
mohk_peryodi عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 33 بهترین دکتر پوست مو فقط سیمین طلایی فوق العاده کارش خوبه هزینش یخورده بالا هس ولی حتما حتما نتیجه میگیری صبح میشه این شب.!