2821
2789
عنوان

سوال دارم

98 بازدید | 11 پست

سوال:سلام ظهر بخیر 

ی سوال داشتم تکرار ادرار دارم و اینکه کمه ع وقتی قرص مترونیدازول ۵۰۰ خوردم ولی خب زیر دلم یعنی زیر نافم درد میکنه همیشه صبحا ازمایش دادم عفونت نداشتم فقد ب مقداد ی نقطه خون دیده شد اگ تجربه دارین میشه بگین خسته شدم ع دل درد دسشوییم میگیره دیر برم میمیرم ع دلدرد ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمابش خاصی ندادین ک ببیند مشکلتون چیه؟؟ من عفونت ندارم نمیدونم واقعا چ ازمایشی بدم

نه سعی میکنم تلقین نکنم که بیماری یا دردی داشتم که اینم خودش مؤثره تو خوب شدن مشکل

نه سعی میکنم تلقین نکنم که بیماری یا دردی داشتم که اینم خودش مؤثره تو خوب شدن مشکل

اره من اگ ی ذره درد داشته باشم انقد بش فکر میکنم تا زیاد تر بشه همش حس میکنم سرطان دارم میدونی چحور شدمه مصلا تو اینشتا پست ی دختر سرطانی خوندم سرطان تخمدان داشت نوشته بود ک تکرار ادرار داشت گفتم عه نکنه منم داشته باشم یا مال یکی دیگ رو بخونم دل درد داشخه باشه بگم عه منم مشکلم همینه 

چن سالتونه؟ من ۱۹ سالمه و متاهلم ولی خب عفونت ندارم نمیدونم مشکلم چیه دقیقا همش حس میکنم واس اینه ک دیر میرم دسشویی صبحا

اره من اگ ی ذره درد داشته باشم انقد بش فکر میکنم تا زیاد تر بشه همش حس میکنم سرطان دارم میدونی چحور ...

ولی من دنبال علت این تکرر ادرار تو گوگل سرچ کردم مطمئن شدم به خاطر بزرگ شدن پروستاتمه به مرور زمان که پیر بشی بزرگتر میشه و جلوی مجاری ادرار رو تنگ میکنه

ولی من دنبال علت این تکرر ادرار تو گوگل سرچ کردم مطمئن شدم به خاطر بزرگ شدن پروستاتمه به مرور زمان ک ...

نظری ندارین ک من ممکنه چ مشکلی داشته باشم ۳ سال پیش ازمایش دادم گف عفونت ناشی از سنگ داری رفتم سونو گف مشکل نداری باط ازمایش دادم گف عفونت ادراری داری باکتری زده بوا زیاد ولی دو هقته پیش ازمایشم تمیر تمیز بود فقد یکم خون توش بود  

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز