2777
2789
عنوان

سیسمونی نوزاد🤩🤩🤩🤩🤩

164 بازدید | 10 پست

سلام 

چه وسایل هایی مورد نیازه ؟

من لباس چند دست سایز 0و1و2‌و3خریدم یک ست بیمارستانی به نظرتون چه سایزی بخرم بیشتر نیازه؟

یک دست ست تشک و بالشت و ساکشن دارم یکی دیگه هم میخرم 

دیگه چه چیزایی لازمه ؟

سایز ۰ همون ی دست سایز ۱ همکم بگیرید اصلا استفاده نمیشه مبارکتون باشه

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایز ۰ همون ی دست سایز ۱ همکم بگیرید اصلا استفاده نمیشه مبارکتون باشه

یعنی تا ۳ هر کدوم یک دست باید بگیریم؟ 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

من دو دست صفر گرفتم تا سه هفته بدردم خورد و یک ها خیلی بزرگ بودن براش الان دوماهش تموم شده تازه یک هاش دارن اندازش میشن . اونم بعضیاش پاچه هاش یا آستیناش یه کوچولو بلندن و باید تا بزنم

اللهم صل علی محمد وآل محمد
اسباب بازی هم خریدم مخصوص نوزادی و عروسک دیواری

به سلامتی عزیزم چند هفته ای ؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
یعنی تا ۳ هر کدوم یک دست باید بگیریم؟ 

ن سایز ۰ و ۱ کمتر بگیرید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️