2777
2789
عنوان

دردودل کسی ک دعاشو خدا قبول کرده

161 بازدید | 9 پست

من خیلی تنهام خیلی 

از صبح ک همسرم میره سرکار تا ساعت ۹ تنهام 

خواهرام هرکدوم ی جای دورن همدیگرو نمیتونیم زود ب زود ببینیم 

مادرم ی محله دیگه هست  ک اصلا رابطه هامون  با هم خوب نیست میرم خونشون شاد میرم غمگین افسرده برمیگردم  ی طوری باهام رفتار میکنه انگار مادر واقعیم نیست منم تصمیم گرفتم فصل ب فصل ی سر برم خونش  

من توی محله با خواهرشوهرم وجاریش میشینیم با اوناهم زیاد رفت وآمد ندارم 

دانشجوام وکلاس زبان هم میرم 

چ کارکتم شاد باشم وراستش خودمم زیاد ب رفت وآمد علاقه ای ندارم واصلا احساس تنهایی نکنم‌

بعضی اوقات دلم برای خودم‌میسوزه وقتی کلید میندازم میام خونه از دانشگاه یا بیرون هیچ کس منتظرم نیست 

ا تو مجردی هام  همیشه دعا میکردم خدایا تنها بشم 

ودعام گرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجا زیاد رفت و امد داریم ولی دوس دارم جایی باشم که هیچکس نباشه😅

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

به این فکر کن این زندگیت ارزوی خیلی هاس

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

منم همینم غربتم اضافه کن بهش دانشگاه و کلاس زبانم نمیرم تازه😕🤷‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

گلم برنامتو پر بار تر کن ببین علاقمندی هات چیه مطالعه دیدن فیلم رسیدگی به گل و گیاه رسیدگی به خودت مثلا روتین پوستی انجام یک کار هنری یا آموزش یک مهارت جدید اینا همه پر میکنه تنهاییتو و بدون که رفت و آمد با افراد خوب عالیه اما با کسی که حالتو بدتر میکنه همون تنهایی بهتره

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@