2777
2789

من خیلی وقته احساس بی کسی شدیدی میکنم مادرم بچه بودم ده سالم بود فوت شد پدرم پدر خوبی بود ولی تا قبل ازدواجم بعدش نمی‌دونم چرا  کم کم دشمنم شد البته بگم بابام ازدواج کردند در ۱۵سالگی من و قطعا همسرش نقش بسزایی داشت در بهم خوردن این رابطه مون

الان دچار پوچی شدم من همیشه شاگرد اول بودم به عشق پدرم درس می‌خواندم خوشحالش کنم همیشه تشویقم میکرد ولی الان انگیزه ما از کل زندگی از دست دادم 

خیلی ها تمام کارهاشون انگیزه ش پشتش ی عشقه که مادرشونا شاد کنند پدرشون بهشون افتخار کنه مثلا زنداداشم خیلی دوست داشت بچه دار بشه چون مامانش نوه دوست داشت 

الان من نه انگیزه ای برای بچه دار شدن دارم نه درس خواندن یکم داره بهم سخت میگذره 

خودم بتنهای نمیتونم در خودم انگیزه قوی ایجاد کنم همه ش میگم که چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعات کافی نیست . رابطه ات با همسرت چه چطوره؟ درس چی می خونی؟ چند سالته؟ چند وقته این احساس رو دا ...

با همسرم رابطه مون معمولیه خیلی عاشق و معشوق نیسیم نسبتا احترام هما نگه میداریم همدیگه را دوست داریم پسر خوبیه 

فوق لیسانس دارم ۳۳سالمه فک کنم ۳ ۴ سالی میشه این احساس را دارم

ببین همه یه روز پشت آدمو بالاخره خالی میکنن یا میرن. پدر برادر همسر حتی بچه ای که کلی براش زحمت کشیدی. ببین وضعت الانت چیه اگه برای درس خوندن مشکل نداری و همسرت مانع نمیشه خوب درس بخون اگرم ذوق بچه داری زودتر اقدام کن تا بنیه داری و جوانی چون بعد بچه اوردن سخت میشه برات. میگن کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من😁 

شما خودت به خودت روحیه بده برای بیرون آمدن از این بی انگیزگی بهت ورزش رو پیشنهاد میدم البته نه این باشگاه و این چیزا!!

بهترین و کم خرج ترین پیاده رویه که هم نشاط میده هم ذهن رو باز می کنه تا تصمیم های خوب بگیری.

به نظرم چون خیلی فکرتو درگیر رفتارهای پدرت کردی یه جورایی توش غرق شدی. به جای اینکه به اینا فکر کنی فکر کن ببین چطور می تونی یه زندگی خوب و راحت و شاد واسه شوهرت و خودت درست کنی. 

سرتو با کارهایی که بهش علاقه مشغول کن دنبال کار و درآمد باش . بچه دار هم بشی اینقدر سرت گرم میشه که وقتی واسه این فکرا نداری.