2821
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای این قد وزنت خوبه ها من قدم ۱۶۷ هست ۵۸ هستم بازم لاغر حساب نمیکنم خودمو..چرا میخوای چاق بشی؟

دوسدارم باسنم سینه اینام بزرگ بشه از اون نظر چاق بشم بدنم فرم بگیره

اول بگو چطوری ورزش میکنی؟ چه مدت داری میری باشگاه و چه فرقی کردی؟ قبل و بعد باشگاه چی میخوری؟

بدنسازی میرم مربی بهم برنامه داده چند ماه هست باشگاه میام بعد باشگاه هم تخم مرغ آب پز و سیب زمینی میخورم

دوسدارم باسنم سینه اینام بزرگ بشه از اون نظر چاق بشم بدنم فرم بگیره

خواهر طبق تجربه من استعداد پرشدن این جاها رو نداشته باشی ۲۰ کیلو هم اضافه کنی تکون نمیخورن  من تو بارداری دقیقا ۲۰ کیلو اضافه شدم یک اپسیلون سینه م تکون نخورد فقط با اضافه کردن وزن باسن و رونم کلا پایین تنم حرکت میکنه  

بدنسازی میرم مربی بهم برنامه داده چند ماه هست باشگاه میام بعد باشگاه هم تخم مرغ آب پز و سیب زمینی می ...

خب دیگه الان توی این چند ماه باید تغییراتی کرده باشی درسته؟

مخصوصا اگه قبلا تجربه و سابقه این ورزش رو نداشته باشی

بگو میخوام عضله سازی کنم،فرم بگیرم شما وزنت مناسبه میخوای عضله سازی کنی. هم تمرینت مهمه هم تغذیه و ...

برنامه خوبی بهم داده فقط نمیدونم چ پودر هایی بخورم مکملها خیلی گرونه

خب دیگه الان توی این چند ماه باید تغییراتی کرده باشی درسته؟ مخصوصا اگه قبلا تجربه و سابقه این ورزش ...

چرا تغییر کردم  ولی خیلی کم بیشتر بازو اینام بزرگ میشه تا پایین تنه

تایم باشگاه مثل اونایی نباش که کلی از وقتشون رو با بقیه حرف میزنن و ۲ ساعت باشگاهن 

مفید باید تمرین کنی و زیاد وقفه نندازید

و اینکه وزنه هاتو باید سنگین کنی یعنی اونقدری که بدنت توان داره رفته رفته باید بیشترش کنی و وقتی مثلا ۸ تا ۱۰ تا میزنی و درد و سوزش شروع میشه نباید ول کنی باید مثلا ۳،۴تا دیگه بزنی اونقدری که میتونی 

تمرینت تموم شد زودی تخم مرغ و سفیده اینا بخور 

میدونی در روز چه مقدار پروتئین میخوری؟ گوشت و تخم مرغ و غیره

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز